افزایش جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی اهواز
از ابتدای امسال جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی در شهرستان اهواز، ۵۰ درصد افزایش یافته است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، رئیس اداره دامپزشکی اهواز با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی در این شهرستان گفت: از ابتدای امسال ۶۷۰ هزار قطعه جوجه ریزی در سطح واحدهای مرغداری شهرستان انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰۰ هزار قطعه افزایش یافته است.
رضا حفیظی افزود: بیش از ۱۱ واحد پرورشی طیور در شهرستان اهواز فعال است و تشدید نظارت و مراقبت بهداشتی دامپزشکی، نبود بیماریهای حاد و واگیردار طیور، بهبود مدیریت بهداشتی مرغداران از جمله دلایل افزایش جوجه ریزی است.
وی اظهار داشت: اجرای سیستم مراقبت فعال و غیر فعال از واحدهای مرغداری شهرستان، صدور مجوز بهداشتی جوجهریزی، نظارت بر فاصله زمانی جوجهریزی، نظارت بر توزیع واکسن و واکسیناسیون در واحدهای مرغداری از جمله اقدامات دامپزشکی برای پیشگیری از بیماریهای طیور است.
بیشتر بخوانید:بیمه بیش از سه میلیون قطعه طیور
رئیس اداره دامپزشکی اهواز در پایان تصریح کرد: مرغداران باید با رعایت دقیق شیوه نامههای سازمان دامپزشکی در تمام مراحل پرورش از جمله خرید جوجه، حمل و نقل جوجه ها، ایجاد سالنهای پرورش بهداشتی، واکسیناسیون و درمان جوجه ها، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در تهیه گوشت مرغ سالم، با کیفیت و بهداشتی برای مصرف عموم مردم سهیم باشند.