در مراسمی از ۱۰تولیدکننده برتر ملی و ۴۲برگزیده استانی بخش کشاورزی خراسان جنوبی تجلیل شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان جنوبی، استاندار در این مراسم گفت: حوزه کشاورزی یکی از بخشهای مهم توسعه در
آقای ملانوری با بیان اینکه تولید بالای محصولات استراتژیک، چون زرشک و زعفران در این استان کم آب و کویری نشان از قابلیت بالا و همت کشاورزان دارد گفت: با این حجم از تولیدات، باید از ارزش واقعی محصولات بیشتر بهره ببریم.
وی افزود: محصول زرشک استان با بیش از ۲۱هزار تُن تولید تنها ۸درصد آن فرآوری میشود که باید در این زمینه توجه ویژه شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی هم ۲۸درصد ارزش افزوده تولیدات اقتصادی استان را مربوط به بخش کشاورزی دانست و گفت: الگوی کشت خراسان جنوبی محصولاتی ارزشمند مانند عناب، زرشک، زعفران، انار و گل نرگس است که این محصولات ارزش افزوده بالایی دارد.
قوسی افزود: خراسان جنوبی در گوشت قرمز بیش از ۱۴هزار تُن، در گوشت سفید ۵۸هزار تُن تولید دارد و در تخم مرغ هم تا قبل از آنفلوانزا ۲۳هزار تُن تولید داشته و برخی از این تولیدات علاوه به استانهای همجوار به کشور افغانستان نیز صادرات داشته است.