همه روستاهای بالای ۱۰ خانوار استان چهارمحال و بختیاری اکنون از نعمت برق برخوردار هستند.
مجید فرهزاد افزود: فقط یک پست 63 کیلو ولت قبل از انقلاب در استان چهارمحال و بختیاری تاسیس شد و تنها شهرکرد را تغذیه میکرد اما پس از انقلاب تاسیسات در تمام ردههای ولتاژی به استان آورده شد.
وی ادامه داد: قبل از انقلاب پست انتقال با رده ولتاژ 400 هزار ولت در استان وجود نداشت اکنون سه پست 400 کیلو ولت در سه نقطه استان وجود دارد، سال 71 پست مبدا در شهرکرد، سال 95 در لردگان و سال جاری پست فرادنبه به مدار میآید.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: بعد از انقلاب 730 کیلومتر شبکه انتقال در استان به وجود آمده و این استان جزو معدود استانهایی بوده که در رده 132 هزار ولت و 400 هزار ولت شبکه در آن وجود دارد و قابل ذکر است قبل از انقلاب هیچ رده شبکه انتقالی در استان وجود نداشت.
فرهزاد بیان کرد: شبکه فوق توزیع 63هزار ولت قبل از انقلاب 50 کیلومتر بوده است، سال 99، هزار و 303 کیلومتر شبکه 63 هزار ولت وجود دارد یعنی تاسیسات 26 برابر شده است.
وی عنوان داشت: شبکه توزیع 20 هزار ولت، قبل از انقلاب 500 کیلومتر بوده و با رشد 13 برابری اکنون 6 هزار و 659 کیلومتر وجود دارد، همچنین تنها یک پست فوق توزیع قبل از انقلاب در استان وجود داشت اما اکنون هجده پست مصرف صد در صدی در خود استان وجود دارد و سه پست مشترک با استان اصفهان است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در استان 186 هزار مشترک برق وجود دارد، بیان داشت: قبل از انقلاب 30 روستا در کل استان برقکشی بود اما اکنون 750 روستا برق کشی شدهاند که به این معنا است که همه روستاهای بالای 10 خانواری که سکنه دائم دارند در استان دارای برق هستند.
فرهزاد با بیان اینکه سال 98، هشتهزار و 200 پک پرتال به عشایر داده شد، افزود:فروش برق قبل از انقلاب 70 میلیون کیلو وات در ساعت در کل سال بوده است اما اکنون 2 هزار میلیون کیلو وات ساعت، فروش برق داشتهایم.
وی با اشاره به چراغهای نصب شده در کل استان، گفت: دو هزار و 500 دستگاه قبل از انقلاب نصب شده بود که اکنون به 30 هزار رسیده است. افتخار است که 100 درصد جمعیت شهری و 99.5 درصد جمعیت روستایی برقکشی شدهاند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان چهارمحال و بختیاری گفت: 84 درصد مشترکین برق خانگی و کمتر از یک درصد مشترک برق صنعتی در استان وجود دارد و مابقی مشترکین کشاورزی، عمومی، تجاری هستند. بیشترین میزان مصرف برق را به ترتیب مشترکین کشاورزی، صنعت و بخش خانگی دارند.
مدیرعامل توزیع نیروی برق استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به هزینههای دولت دوازدهم از سال 95 به بعد در حوزه برق استان، عنوان داشت: در بخش فوق توزیع 852 میلیارد تومان، در بخش توزیع 218 میلیارد تومان، نیروگاههای بخش خصوصی 50 میلیارد تومان که مجموعا هزار و 120 میلیارد تومان هزینه شده است.