اجازه ورود شستا به بورس از سوی دولت و شورای عالی بورس، نخستین حمایت از مجموعه صدر تامین محسوب میشود.
غلامرضا سلیمانی در این نشست خبری افزود: در شرایط تحریم و شیوع ویروس کرونا، شرکتهای این مجموعه با ظرفیت کامل فعال هستند.
وی به تشکیل کارگروههای نوآوری و فن آوری در زیر مجموعههای این شرکت و تشکیل شتابدهنده شستا اشاره کرد و گفت: وجود ارتباطات و تفاهم نامههای زیرمجموعههای شستا با دانشگاههای مرجع استانها زمینهساز حرکت به سوی فناوریهای نسل سه و چهار است.
آقای سلیمانی گفت: شستا دارای ۶ هُلدینگ تخصصی است و حوزه صنایع معدنی شرکت سرمایهگذاری سازمان تامین اجتماعی (شستا) موسوم به «صدر تامین» دارای ۱۴ شرکت مدیریتی است که بدون احتساب ذوبآهن اصفهان، این شرکتها دارای میانگین رشد ۶ درصدی بودهاند.
به گفته وی، شرکتهای مس باهنر، ۲۷ درصد، فرآوردههای نسوز ایران، ۲۶ درصد، کاشی سعدی، ۱۷ درصد، پشم شیشه ایران، ۱۰ درصد و زغال سنگ طبس، ۸ درصد رشدِ درآمد در ۱۰ ماهِ سال ۹۹ در مقایسه با مدت مشابه پارسال داشتهاند.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تامین درباره شرکت فرآوردههای نسوز ایران گفت: تولیدات این شرکت برای صنایع فولاد و سیمان بسیار اساسی است و از خروج مقادیر قابل توجهی ارز از کشور جلوگیری میکند.
عضو هیات مدیره شستا با اشاره به تلاش ۲۰ هزار کارگر در مجموعه هُلدینگ آن گفت: در مدت ۱۰ ماه، میانگین رشد تولید هُلدینگ ۶ درصد بیش از مدت مشابه سال گذشته بوده و برخی از شرکتها با ظرفیت ۱۰۰ درصد خود کار میکنند و چند شرکت نیز با افزایش بهرهوری، رقم ۲۷ درصدی در تولید داشتهاند که این امر گامی در راه تحقق شعار جهش تولید است.
وی گفت: پارسال، فروش ما غیر از ذوبآهن اصفهان، با رشد ۹۰ درصدی به دو هزار و ۷۶۰ میلیارد تومان رسید که نشان میدهد تولید کیفی و بازار مناسبی را در اختیار داریم.
آقای سلیمانی افزود: فروش ذوبآهن اصفهان نیز امسال با ۷۶ درصد رشد در قیاس با سال گذشته به ۱۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسید.
مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صدر تامین افزود: سود ۹ ماهه امسالِ شرکت سرمایهگذاری صدر تامین، هزار و ۷۲۰ میلیارد تومان بوده که رشد ۱۳۰ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال ۹۸ داشته است.
وی به بهرهبرداری از طرحهای معدن طلای خاش در استان سیستان و بلوچستان و زغال سنگ بیرجند در خراسان جنوبی نیز اشاره کرد و گفت: هر کدام از این طرحها زمینهساز ایجاد اشتغال پایدار در آن استانها خواهد بود.
آقای سلیمانی با بیان اینکه در استان کمتر توسعه یافته سیستان بلوچستان، پنج سال است که برنامه اکتشاف طلا را پیگیری میکنیم، افزود: مجوز برداشت ۷۳ میلیون تُن از یکی از ذخایر بزرگ کشور را دریافت کردهایم که مرحله اول آن، احداث کارخانه است که با سرمایهگذاری در این معدن، امکان اشتغال و امنیت را در منطقه ایجاد میکنیم.
وی گفت: زغالسنگ طبس نیز دو هزار و ۵۰۰ نفر را در خراسان جنوبی صاحب شغل خواهد کرد.
علی تدیُن، مدیرعامل شرکت فرآوردههای نسوز ایران نیز در این نشست خبری با بیان اینکه با ایجاد اشتغال، بخشی از مشکلات کشور به خصوص مردم منطقه کاهش مییابد، گفت: اگر میخواهیم این اشتغال پایدار باشد، باید الزامات اقتصادی و فنی آن را هم به درستی در نظر بگیریم.
شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی (شستا)، شرکت هُلدینگ سرمایهگذاری متعلق به سازمان تأمین اجتماعی است که در زمینه مدیریت سرمایهگذاری، تجارت و بازرگانی، مدیریت دارایی و مبادلات سهام شرکتها فعالیت میکند.
شستا در سال ۱۳۶۵ در قالب یک شرکت سهامی خاص، با سرمایه اولیه دو میلیارد تومان، از داراییهای سازمان تأمین اجتماعی تأسیس شد.
بر اساس آمار، شرکت سرمایهگذاری سازمان تامین اجتماعی، ۱۸۵ شرکت را در کشور در اختیار خود دارد که دو شرکت ذوبآهن و فرآوردههای نسوز ایران در استان اصفهان فعالیت میکنند.