بیش از ۶۸ هزار کیلوگرم انواع چوب قاچاق توسط جنگل بانان و نیروهای انتظامی در سالجاری کشف شده است.
اسماعیل صالحی با بیان اینکه۵۴ هزار و ٣١٣ کیلوگرم چوب و زغال در سال گذشته در این استان کشف شده است، ادامه داد: در سال گذشته ۱۱۲ فقره پرونده برای قاچاقچیان چوب در این استان تشکیل شده است.
وی اضافه کرد: برای جلوگیری از قاچاق چوب تصمیم گرفته شده است که حمل و نقل هرگونه چوب نیازمند دریافت مجوز باشد
جانشین فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: برای جلوگیری از قاچاق چوب تصمیم گرفته شده است که حمل و نقل هر گونه هر گونه چوب نیازمند دریافت مجوز باشد.
علی عسگری با اشاره به افزایش کنترل تمام محصولات چوبی، زغال، هیزم و محصولات فرعی جنگل و مرتع توسط واحدهای حفاظتی منابع طبیعی چهارمحال و بختیاری گفت: جابجایی محصولات جنگلی و باغی در این استان نیازمند دریافت مجوز است.
وی با بیان اینکه مشارکت مردم در حفظ جنگل ها و کاهش قاچاق چوب جنگلی نقش به سزایی دارد، ادامه داد: قاچاق چوب یکی از مهمترین موارد در مسیر نابودی جنگل ها به شمار می رود.
مسئول بخش جنگلداری و جنگل کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: توسعه زراعت چوب در استان موجب کاهش وابستگی به جنگل می شود.
علیحسین امینی ادامه داد: طرح های زراعت چوب در راستای کاهش بهره برداری از جنگل ها در استان اجرا می شود و نقش مهمی در تامین چوب صنایع بخش چوب دارد.
وی اضافه کرد: زراعت چوب موجب ایجاد اشتغال و بهبود مناظر طبیعی و محیطزیست، کاهش فرسایش خاک و استقرار صنایع چوب در شهرک های صنعتی می شود.
طرح توسعه زراعت چوب در ۵۵۰ هکتار اراضی در سالجاری در این استان در حال اجرا است.
توسعه زراعت چوب یکی از مهمترین مواردی است که زمینه ساز تامین چوب مورد نیاز در کشور و کاهش وابستگی به جنگل را فراهم می کند و موجب حفظ جنگل ها می شود.