معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: دولت لایحه بودجه جدیدی به مجلس ارسال نخواهد کرد.
وی افزود: لذا به هیچ وجه شرایط برای لایحه چند دوازدهم فراهم نیست و تنها راه این است که مجلس لایحه بودجه سال آینده را به کمیسیون تلفیق برگرداند و این کمیسیون لایحه را مجدداً مورد رسیدگی و اصلاح قرار دهد.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس گفت: براساس آیین نامه داخلی مجلس در جایی که کمیسیون تلفیق لایحه بودجه را رد کند و مجلس هم آن را رد کرده باشد حکمش مشخص است و لایحه بودجه به دولت برمی گردد.
آقای امیری افزود:، اما در جایی که کمیسیون تلفیق لایحه بودجه را تأیید، ولی مجلس رد کند در چنین شرایطی آیین نامه داخلی مجلس ساکت است.
وی گفت: از جهت منطق حقوقی، چون آنچه رد شده مصوبه کمیسیون تلفیق است و لایحه دولت نیست قاعدتاً این لایحه باید به کمیسیون تلفیق برگردد.
معاون رئیس جمهور در امور مجلس افزود: ما در سال ۱۳۹۸ هم با چنین شرایطی مواجه شدیم و رئیس مجلس شورای اسلامی وقت، از وحدت ملاک قانون مربوط به برنامه توسعه استفاده کرد.
آقای امیری گفت: در واقع در مواردی که برنامه توسعه دچار چنین سرنوشتی میشود قانون آیین نامه داخلی مجلس اجازه میدهد تا آنچه در مجلس رد شده است مجددا به کمیسیون تلفیق برگردد و در این کمیسیون مورد اصلاح قرار گیرد.
وی افزود: بنابر این هم رویه مجلس و هم منطق حقوقی اقتضا میکند که مصوبه کمیسیون تلفیق که دیروز در صحن علنی مجلس رد شد به کمیسیون تلفیق برگردد نه به دولت.