با راهاندازی پنج واحد جدید پرورش صنعتی مرغ گوشتی ظرفیت گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان ۷۰۰ تن افزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سیستان و بلوچستان، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: با راهاندازی این واحدها ٢٣٨ واحد با ظرفیت ۶ میلیون و ٢٣٨ هزار قطعه در هر دوره افزایش یافته که توان تولید بیش از ۴٢ هزار تن گوشت مرغ را داراست.
غلام رضا سرگزی افزود : ۵٧ واحدپرورش صنعتی مرغ گوشتی با ظرفیت بیش از شش میلیون جوجه ریزی در سال در حال ساخت است که با اتمام عملیات اجرایی این واحدها افزونبر ١٠ هزار تن به ظرفیت تولید گوشت مرغ در استان اضافه میشود.
وی گفت: بر اساس میزان جمعیت، گوشت مرغ مورد نیاز سالیانه این استان ۷۸ هزار تن است.