تا قبل از شیوع ویروس کرونا افزونبر ۶۷۰ نفر خیاط شهرستان شهرکرد فعالیت داشتند که این میزان اکنون با کاهش چشمگیری مواجه شده است.
خانم کمالی تاکید کرد: بهعلت شرایط سخت بانکهای عامل و بروز اشکال در سامانه ثبتنام تسهیلات ویژه کرونا، تعدادی از فعالان صنف خیاطان زنانه در شهرستان شهرکرد موفق به دریافت وامهای ۶۰ و ۱۲۰ میلیون ریالی نشدهاند.
وی افزود:
وی تصریح کرد: در دوران شیوع ویروس کرونا، افزایش چشمگیر و گرانی مواد اولیه و تجهیزات باعث بالارفتن هزینههای تولید و کاهش فروش تولیدات شد و بخشی از تولیدیهای زیرمجموعه اتحادیه خیاطان زنانه شهرستان شهرکرد به تکدوزی روی آوردهاند.
رییس اتحادیه خیاطان زنانه شهرستان شهرکرد تاکید کرد: متاسفانه بخشی از واحدهای تولیدی، صنایع، بیمارستانها، برخی دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل استان تهیه لباس فرم نیروهای خود را به تولیدیهای اصفهان و تهران میسپارند و از ارائه سفارش به تولیدیها و خیاطیهای استان خودداری میکنند.
کمالی افزود: در این روند، تولیدیهای بزرگ غیربومی از خارج استان سفارشهای مرتبط با واحدهای تولیدی بزرگ و مادر، صنایع، بیمارستانها، برخی دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل چهارمحال و بختیاری را برنده میشوند اما کاری با کیفیت پایینتر تحویل مشتری میدهند.
مدیرکل فنی و حرفهای چهارمحال و بختیاری نیز گفت: این ادارهکل برای جبران بخشی از خسارتهای ناشی از شیوع ویروس کرونا به آموزشگاههای آزاد خیاطی میتواند قسمتی از تعهد آموزشهای دولتی خود را به آموزشگاههای آزاد بسپارد.
فرانک کبیری تصریح کرد: این در حالی است که برای سپردن آموزشهای خیاطی و انعقاد تفاهمنامه با خیاطان زیرمجموعه اصناف با مشکل قانونی مواجه هستیم.