همزمان با چهلودومین سال پیروزی انقلاب اسلامی و جشن سیسالگی موزه ارتباطات، نمایشگاه ۴۲سال تمبر انقلاب در این موزه برگزار میشود.
حسن عمیدی رئیس موزه ارتباطات در این باره گفت: همزمان با جشنهای گرامیداشت دههفجر و چهلودومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، نمایشگاه ۴۲ سال تمبر انقلاب و همچنین آیین بزرگداشت بانوان شبکه پستی کشور سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۹ به مناسبت روز زن با حضور تعداد محدود میهمانان به شکل حضوری و ویدیو کنفرانس در موزه ارتباطات برگزار میشود.
در ۲۰ اسفند ماه ۱۳۷۴ شمسی با موافقت سازمان امور اداری و استخدامی کشور، موزه پست به موزه وزارت پست و تلگراف و تلفن و در ۱۲ مرداد ماه ۱۳۷۸ شمسی، به موزه پست و مخابرات تغییر نام داد.
ساخت این بنای قدیمی در سال ۱۳۰۷ شمسی، در زمان وزیران قدیم پست، صوراسرافیل و نظام الدین حکمت، با صرف هزینه۵۳۶ هزار تومان و با مساحت حدود ۱۵هزار مترمربع در خیابان سپه (امام خمینی (ره) کنونی) آغاز شد، این بنای آجری را که نیکلای مارکف گرجستانی طراحی کرد در سال ۱۳۱۳ به بهرهبرداری رسید.
این عمارت در زمینی به ابعاد۵۰ * ۱۶۷ متر یعنی ۸هزار و ۳۵۰مترمربع زمین ساخته شده است و حدود ۱۸ هزارمترمربع بنا دارد و اکنون ابعاد موزه فعلی که یک سوم کل بنا است ۴۲*۵۳ و حدود ۶هزارمترمربع وسعت دارد، قسمتی از این ساختمان، در کنار سردر باغ ملی، که قبلاً اداره گمرکات پست بوده، به موزه اختصاص داده شده است.
معماری بنا سبک ملی رضاخانی و التقاطی است، استفاده از سبک هخامنشی ستوننماها با سرستون دو کله گاوی و سبک اسلامی صفوی طاقنماها با قوسهای شاه عباسی به شیوه نو با در نظر گرفتن اسلوب کاروانسراهای چهار ایوانی و نیاز روز از مشخصههای التقاطی بودن سبک بناست، این بنا آجری است، اما از سنگ در ستون و سرستوننماها، پایه و پلکان و کمربندهای تزئینی دور بنا استفاده شده است.
موزه ارتباطات در قلب تهران قدیم و در مجموعه تاریخی باغ ملی قرار دارد، ورودی این موزه در میدان مشق واقع شده است، با گذر از سردر باغ ملی ورودی موزه در سمت راست قرار دارد، که البته حیاط مجموعه توجه هر بیننده ایی را به خود جلب میکند، این حیاط در گذشته محل ارسال بار و مرسولات پستی بوده و به همین دلیل مجموعهای از مجسمهها، ادوات و ابزارهای پستی دورههای مختلف را در آن قرار داده اند.