صنعتگر بوشهری با فرآوری محصولات خود، خرمای بوشهر را در بازار جهانی معروف کرده است.
عباس جوکار سه سال پیش با گرفتن ۱۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی اقدام به راه اندازی یک کارگاه صنعتی کرده است و علاوه بر بازارهای داخلی، محصولات خرما شکلاتی را در بازار آذربایجان، قطر، آفریقا، سوریه و بلغارستان نیز عرضه کرده است.
وی میگوید: در کنار شناخت ذائقه مشتری، کیفیت و بسته بندی نیز میتواند مشتریان را جذب کند.
این تولید کننده، خرما را با کمی روکش شکلاتی و بادام فرآوری میکند تا به دست مشتری برساند.
آقای جوکار میگوید: یکی از دلایل فروش نرفتن خرماهای استان توجه نکردن به بسته بندیهای مناسب و فله کردن آن است، در صورتی که مشتریان خرماهای بسته بندی را بیشتر میپسندند.
او برای ۲۳ کارگر هم کار ایجاد کرده است.
ظرفیت تولید خرما شکلاتی با ۶ طعم مختلف در این کارگاه صنعتی، ماهانه ۲۰ تن است که در صورت حمایت و کمک برای خریداری تجهیزات میتواند به چند برابر افزایش پیدا کند.
دراستان بوشهر سالانه ۱۵۰ هزار تن خرما تولید میشود که یکی از مراکز مهم تولید این محصول در کشور به شمار میآید.