سارقان ۵۴ میلیارد ریال به شبکههای توزیع نیروی برق در کهگیلویه و بویراحمد خسارت وارد کردند.
جمال معتمدی زاده میزان خسارت سارقان به شبکههای برق استان در سالجاری را ۳۷ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: سرقت شبکههای برق علاوه بر خسارت اقتصادی به وسایل برقی مشترکان، خسارتهای روحی و روانی را برای آنان نیز به وجود آورده است.
آقای معتمدی زاده ابراز امیدواری کرد با اتمام طرح تبدیل شبکههای سیمی به کابلی در سال آینده دست سارقان از سرقت شبکههای برق کوتا شود از دستگاههای متولی خواست برای جلوگیری از روند افزایشی سرقت شبکههای برق در استان همکاریها نسبت به گذشته چند برابر شود.
معاون دادستان مرکز استان هم در این جلسه از راه اندازی چهار شعبه ویژه برای مقابله با سرقتها خبر داد.
حمید نادریان با بیان اینکه دستگاه قضایی در برخورد قانونی با سارقان از همه ظرفیتهای خود استفاده میکند گفت: دستگاههای مرتبط برای مقابله با سرقتها، گشتهای رضویون را برای کاهش و جلوگیری از سرقتهای شبکههای برق فعالتر کنند.
آقای نادریان با بیان اینکه شیوههای نظارتی برای شناسایی و دستگیری سارقان بایستی تغییر کند افزود: نظارت نیروی انتظامی برای مقابله با سارقان شبکههای برق در مناطق حادثه خیز استان کهگیلویه وبویراحمد گستردهتر میشود.
وی اضافه کرد: شبکههای توزیع و نیروی برق استان بایستی به فناوریهای روز برای پیشگیری از سرقتها مجهز شود تا شاهد کاهش آمارهای نگران کننده کنونی از این سرقتها باشیم.
رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد هم در این جلسه با اظهار تاسف از روند افزایشی سرقت شبکههای برق در استان بر تعطیلی واحدهایی ضایعاتی بدون مجوزفعالیت تاکید کرد.
سرهنگ سعید بالش زر گفت: متاسفانه برخی از واحدهای ضایعاتی بدون مجوز در استان از عوامل اصلی خریداری شبکههای سرقتی برق هستند.
وی بیشترین سرقت شبکههای برق در استان را مربوط به شهرستانهای بویراحمد و کهگیلویه بیان کرد و افزود: سرقت شبکههای برق در استان از آمارهای بالای نیروی انتظامی است.
رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی استان تاکید کرد: با همکاری شرکت توزیع نیروی برق استان، فعالیت گشتهای نامحسوس شناسایی و دستگیری سارقان شبکههای برق نسبت به گذشته افزایش مییابد.