معاون داوطلبان جمعیت هلالاحمر چهارمحال و بختیاری: راهاندازی خانههای هلال در مناطق دوردست و حادثهخیز استان در اولویت قرار دارد.
وی با بیان اینکه تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی میتوانند درخواست خود را برای راهاندازی خانه هلال ارایه دهند، گفت: وجود فضای آموزشی و انبار تجهیزات و واگذاری حق بهرهبرداری از مکان برای حداقل ۲ سال از الزامات ایجاد خانه هلال است.
معاون داوطلبان جمعیت هلالاحمر چهارمحال و بختیاری یادآور شد: مردم هر منطقه اطلاعات دقیقتری از جغرافیا و امکانات محل زندگی خود دارند و در صورت فراگیری آموزشهای امدادی میتوانند در مواقع اضطراری، مدیریت سوانح را بر عهده بگیرند که رسیدن به این هدف در طرح راهاندازی خانههای هلال مدنظر قرار گرفته است.
درگاهی با اشاره به راهاندازی چهار خانه جدید هلال در شهرستان بن افزود: هم اکنون در مجموع خانههای هلال فعال در استان به ۶۵ خانه روستایی و شهری افزایش یافت.
وی با بیان اینکه ۷۰ درصد از خانههای هلال فعال استان در مناطق روستایی و شهرهای کوچک واقع شدهاند اضافه کرد: تا پایان امسال و بر اساس قانون برنامه پنج ساله جمعیت هلالاحمر، ۱۰۰ خانه هلال در استان راهاندازی خواهد شد.
تاکنون ۹ هزار و ۶۹۳ نفر از نیروهای داوطلب و جوانان استان در ۶۵ خانه هلال ساماندهی شدهاند.