مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش از کمبود هفت هزار مربی مراقب سلامت در مدارس کشور خبر داد که تنها ۵۰ درصد این نیاز تأمین شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد محسن بیگی، مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش
وی با بیان اینکه کمبود مراقب سلامت یکی از مشکلات اساسی در بخش نیروی انسانی است، افزود : در سالهای اخیر تعداد زیادی از مربیان سلامت بازنشسته شدند و نیاز مبرم است تا دولت ردیف استخدامی برای مربیان بهداشت در اختیار آموزش و پرورش قرار دهد.
بیگی گفت : براساس سند تحول بنیادین، موضوع سلامت و توانایی جسمانی دانش آموزان مورد توجه قرار دارد و طرح کوچ جزو یکی از طرحهای تحولی وزارت آموزش و پرورش در این زمینه به اجرا درآمده است.
مدیرکل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سلامت دانش آموزان یکی از دغدغههای جدی خانوادههاست، افزود : آموزش و پرورش نیز نسبت به این قضیه حساس است، چون موضوع چاقی و عوارض آن میتواند بسیاری از مشکلات را برای دانش آموزان به دنبال داشته باشد.
بیگی با بیان اینکه در یک سال گذشته کلاسهای درس به صورت غیر حضوری برگزار شده است، تصریح کرد: به همین دلیل میزان تحرک دانش آموزان کاهش داشته و روند تغذیهای آنها تغییر یافته که این سبک زندگی نشان دهنده بروز چاقی در بین دانش آموزان است.
مدیرکل دفتر سلامت و امور تندرستی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در شرایط فعلی سرعت افزایش وزن و چاقی نسبت به گذشته هشت درصد افزایش یافته است، گفت: در حال حاضر ۳۰ درصد دانش آموزان دچار چاقی هستند.
وی تأکید کرد: هماکنون مشاوران در طرح کوچ با دانش آموزان و خانوادههایی که فرزندانشان دچار چاقی مفرط شدهاند ارتباط برقرار میکنند و برنامههای غذایی را در اختیار آنها قرار میدهند.
بیگی سرانه بهداشت مدارس کشور را ۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: این میزان اعتبار، جوابگوی نیاز مدارس نیست و مدیران مدارس با مشارکت خانوادهها بخشی از این نیازها را تامین میکنند.