رعایت شیوه نامههای بهداشتی در ۳۰ درصد واحدهای صنفی مازندران
شیوه نامههای بهداشتی فقط در ۳۰ درصد واحدهای صنفی مازندران رعایت میشود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران؛عضو ستاد استانی مقابله با کرونا در مازندران با بیان اینکه بیشترین نگرانی درباره کنترل کرونا، رعایت نشدن شیوه نامههای بهداشتی در این واحدها است گفت: صف نانواییها و واحدهای خرد صنفی، دغدغه جدی در این باره هستند.
جلالی همچنین با اشاره به رعایت نشدن دستورالعمل زمان بندی فعالیت واحدهای صنفی افزود: حدود ۳۰ درصد از اصناف محدودیتهای زمانی اعلام شده تا ساعت ۱۸ را رعایت میکنند که این روند، خطر اوج گیری کرونا را بیشتر میکند.
بیشتر بخوانید:
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با تاکید بر استفاده از ماسک از خانه تا خانه، رعایت فاصله فیزیکی و کنترل ترددها گفت: متاسفانه همواره در کنترل این ترددها با چالش مواجه هستیم و انتظار میرود هموطنان، از سفرها خودداری کنند.
وی افزود: در صورتی که رعایت شیوه نامههای بهداشتی به بالای ۹۰ درصد برسد میتوان به کنترل شبوع کرونا بسیار امیدوار بود.