دو هزار و ۱۸۳مورد دخل و تصرف در حریم رودخانهها و اراضی ملی چهارمحال و بختیاری شناسایی و به بیت المال بازگردانده شد.
نظری افزود: این کارگروه با محوریت وزارت کشور برای جلوگیری از ساخت وسازهای غیرقانونی در بستر و حریم رودخانهها، مسیلها، جادهها و تغییر کاربری در اراضی ملی تشکیل شده است.
وی ادامه داد: تاکنون در استان حدود یک هزار و ۱۸۳ مورد دخل و تصرف در حریم و بستر رودخانهها و یک هزار مورد تصرف در اراضی ملی شناسایی و سپس آزادسازی شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه برای جلوگیری از تصرف و ساخت و سازهای غیرقانونی باید از اهرمهای بازدارنده استفاده کرد، گفت: این اقدامات باید بهموقع باشد، همچنین با متخلفان ساختوسازهای غیرقانونی و تغییرکاربرهای غیرمجاز برخورد لازم صورت بگیرد.
نظری با اشاره به اینکه رسیدگی به پروندههای تخلف در حوزه تصرفات اراضی ملی و ساخت و سازهای غیرقانونی تا حدودی زمانبر است، ادامه داد: برای جلوگیری از تخلفات در این حوزه میتوان از قانون تبصره ۲ ماده ۱۰ حفظ کاربری اراضی ملی بدون نیاز به تشکیل پرونده قضایی استفاده کرد.
وی اضافه کرد: دستگاههای خدماترسان از ارائه خدمات به ساخت و سازهای غیرقانونی و بدون اخذ مجوز تغییر کاربری خودداری کنند، همچنین هرگونه ساخت و ساز بدون استعلام از امور اراضی ممنوع است.