رئیس کل بیمه مرکزی گفت: از سال ۱۴۰۰، همه واحدهای مسکونی روستایی و شهری کشور به صورت اجباری تحت پوشش بیمه همگانی حوادث طبیعی قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای غلامرضا سلیمانی در حاشیه جلسه هیئت امنای صندوق بیمه همگانی حوادث افزود: امروز صندوق بیمه همگانی حوادث در مرحله اجرا قرار گرفته است بطوریکه مدیرعامل این صندوق مشخص و اساسنامه آن تصویب شد و آیین نامهها در حال نهایی شدن است.
وی ادامه داد: از ابتدای سال ۱۴۰۰، ۳۰ میلیون واحد مسکونی شهری و روستایی کشور به صورت اجباری تحت پوشش بیمه همگانی حوادث قرار میگیرند.
سلیمانی گفت: نرخ حق بیمه در حال نهای شدن است و افرادی که به شبکه برق متصل هستند حق بیمه را از طریق قبض برق پرداخت میکنند.
سلیمانی افزود: ۵۰ درصد حق بیمه را دولت و ۵۰ درصد دیگر را صاحبان واحدهای مسکونی پرداخت خواهند کرد.
وی ادامه داد: در نقاطی از کشور که سیل یا زلزله اتفاق بیفتد صندوق موظف است خسارت را در اسرع وقت به بیمه شده پرداخت کند.
سلیمانی تصریح کرد: در آیین نامه، حق بیمه مناطق خطر پذیر نسبت به سایر مناطق، متفاوت است.
وی گفت: بیمه مرکزی، سازمان مدیریت بحران، وزارت کشور، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت راه و شهرسازی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از هیئت امنای این صندوق هستند و وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز رئیس هیئت امنای این صندوق است.
سلیمانی افزود: با توجه به افزایش قیمت مسکن در شهرهای مختلف، میزان حق بیمه بررسی و بزودی مشخص خواهد شد البته هر چه میزان تعهد بیمه افزایش یابد، حق بیمه افزایش مییابد
اول آنکه اگر قرار است اجرایی شود این بیمه را باید شهرداری و مالک پرداخت کنند! چه ربطی به اداره برق دارد؟؟
دوم آنکه شهری مثل اصفهان از حوادث طبیعی مثل سیل و زلزله در امان است....چرا باید حق بیمه برای هیچ بپردازیم؟
ما اینجا فقط یک بلای طبیعی داریم! شهرداری که با مجوز گودبرداری غیر اصولی از چپ و راست و پایین بالا زندگی ات را تخریب می کند!