خبرنگار ما در بسته خبری حوزه علمیه استان قزوین، به ضرورت تشکیل گروههای علمی و راه اندازی دارالقران در مدارس علمیه، پرداخته است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حجت الاسلام سبحانی نیا، در جلسه مدیران و معاونین مدارس علمیه قزوین،
وی افزود: فعالیتهای حوزه علمیه بر اساس ابلاغیه ها، دستورالعمل و آیین نامههای حوزه علمیه قم توسط مدارس و معاونتهای حوزه علمیه استان قزوین پیش میرود. علاوه بر آن برخی اقدامات تاسیسی و جدید دنبال شده است که امیدواریم تحول آفرینٰ، انگیزه ساز و امید بخش باشد.
مدیر حوزه علمیه قزوین با اشاره به اینکه یک سری فعالیتهای جدید در حوزه استان شکل گرفته است که نسبت به آنها بسیار امیدوار هستیم، بیان کرد: برنامه پنج ساله حوزه علمیه استان قزوین با همکاری چند تن از اساتید و متخصصان آینده پژوه، براساس دستورالعملهای ابلاغی از سوی حوزه علمیه مرکز تدوین شده و به زودی به قم ارسال میشود.
تبیین معارف قرآنی در اولویت برنامههای دارالقرآن قرار بگیرد
حجت الاسلام سبحانی نیا، در جمع دست اندرکاران دارالقرآن حوزه علمیه استان قزوین با اشاره به روایتی از امام علی (علیه السلام)، گفت: انس با قرآن کریم آثار و برکات بسیار زیادی دارد و روایات معصومین در زمینه قرآن نشان دهنده اهمیت توجه به این کتاب الهی و لزوم افزایش انس و ارتباط با قرآن است.
وی با اشاره به اینکه تاسیس دارالقرآن کریم در حوزه علمیه اتفاق مبارکی ارزیابی میشود، بیان کرد: باید بتوانیم در مرحله نخست در حوزه علمیه در زمینه قران کریم جریانی را ایجاد کرده و پس از حوزه این جریان را به سطح جامعه منتقل کنیم و اگر این جریان در حوزه غنی و نهادینه شود به طور قطع پس از حوزه به جامعه ورود پیدا میکند.
مدیر حوزه علمیه قزوین عنوان کرد: البته برای ورود هر چه بهتر و سریعتر به جامعه باید از خانواده طلاب استان قزوین استفاده کرد که اگر این مهم اتفاق بیفتد هم تاثیرگذاری بالایی را به همراه خواهد داشت.
حجت الاسلام والمسلمین سبحانی نیا تصریح کرد: استانهای دیگر در زمینه دارالقرآن تجارب گران بهایی دارند که به نحو احسن از این تجارب استفاده کرد.
وی اظهار کرد: موضوع تدبر در قرآن هم از اهمیت بالایی برخوردار است، البته روخوانی، روانخوانی و تجوید هم از ارزش بالایی برخودار است، ولی این موضوعات گذرگاه خوبی هستند، ولی توقف گاه خوبی نیستند و باید هر چه سریعتر به سمت معارف قرآن حرکت کنیم.
مدیر حوزه علمیه استان قزوین گفت: تاسیس دارالقرآنهای اقماری را برای پنج سال آینده خود برنامه ریزی کنید تا بدین وسیله مربیانی که در این مرکز آموزش میبینند بیرون از حوزه علمیه دارالقران تاسیس کنند.