نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: برخی طرحهای سرمایهگذاری بهسبب قوانین دست و پاگیر اجرا نمیشود که باید زمینه تسهیل طرحهای سرمایهگذاری فراهم شود.
وی، انرژی را یکی از مؤلفههای قدرت در جهان دانست و بیان کرد: هر کشوری بتواند در عرصه تولید انرژی، مدیریت و باز تولید، دیپلماسی قوی داشته باشد آن کشور در معادلات بینالمللی تاثیرگذار است.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی دارای عظیمترین ظرفیت انرژی در حوزههای گوناگون است افزود: دشمن در پی تضعیف و مهار این قدرت است که انواع توطئه و ترفند را طراحی و عملیاتی میکند.
وی با تاکید بر تدوین نقشه آمایشی ذخائر انرژی در سطوح انرژی پاک، فسیلی، خورشیدی و تولید انرژی از آبزیان گفت: باید ظرفیت تولید انرژی در قالب نقشه آمایشی برای برنامه ۵۰ ساله تدوین و شناسایی شود و در این راستا تهیه بانک اطلاعاتی ضروری است.
آیت الله صفایی بوشهری، وجود آمار قوی و نقشه آمایشی انرژی را عامل موفقیت در این عرصه دانست و بیان کرد: باید توانمندی ایران در عرصه تولید انرژی هستهای تا ۵۰ سال آینده همراه با تولید منابع انسانی و دیپلماسی سیاسی و بینالمللی طراحی و اجرایی شود.
وی جهان آینده را جهان انرژی دانست و تاکید کرد: باید از همه ظرفیتهای تولید انرژی در بخشهای انرژی هستهای، فرا هستهای، خورشیدی، آبزیان و جلبک استفاده کرد.
امام جمعه بوشهر، با تاکید بر توجه به توسعه صنایع تبدیلی و پایین دستی برای تولید ثروت در عرصه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی افزود: این صنایع باید متناسب با بازار بینالمللی بر اساس افق ۲۰ ساله ایجاد و راهاندازی شود.
وی با بیان اینکه استان بوشهر در عرصه ذخائر انرژی و صادرات از جایگاه ممتازی برخوردار است یادآور شد: پارس جنوبی در عسلویه، پایانه صادراتی نفت در خارگ، فلات قاره، نیروگاه اتمی، پالایشگاههای گاز و صنایع پتروشیمی از ظرفیتهای استان بوشهر است که توسعه صنایع پایین دستی و تبدیلی باید در دستور کار قرار بگیرد.
آیتالله صفایی بوشهری، ۹۳۶ کیلومتر مرز دریایی با خلیج فارس و ۷۰۷ کیلومتر ساحل و کرانه را از ویژگیهای ممتار استان بوشهر دانست و تصریح کرد: توجه به اقتصاد کرانهای و اجرای طرحها در این حوزه با این همه ظرفیت در استان بوشهر ضروری است.
وی، با تاکید بر توسعه برنامههای تولیدی و اقتصاد خانوادگی براساس ظرفیتهای مناطق گفت: فرهنگ دیپلماسی تولید انرژی خانوادگی باید در دستور کار قرار بگیرد و توسعه یابد.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، با تاکید بر اینکه تولید انرژی همراه با تربیت نیروی انسانی متخصص و دانش بنیان باید مورد توجه قرار بگیرد افزود: تولید آب شیرین از راکتورهای اتمی در حال ساخت برای تامین آب آشامیدنی استان بوشهر باید مورد توجه قرار بگیرد چراکه این ۲ واحد نیروگاهی قادر است روزانه ۴۲۰ هزار مترمکعب آب شیرین برای شرب تولید کند که نیاز کل استان بوشهر را تامین میکند.