به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت: بیمارستانهای سراسر انگلیس مملو از بیماران مبتلا به کرونا شده اند، کارکنان پزشکی خسته شده اند و تعداد افرادی که جان خود را از دست میدهند در حال افزایش است.
تصمیم گیری درباره اینکه چه کسی میمیرد و چه کسی با مراقبتهای ویژه زنده میماند روز به روز چالش برانگیزتر میشود. برای جلوگیری از "از کار افتادن فاجعه بار" زیرساختها که تحت فشار بیش از حد قرار دارند، میزان اکسیژنی که به بیماران بد حال داده میشود، در چند بیمارستان کاهش یافته است. خدمه آمبولانسها برای تخلیه بیماران اغلب ساعتها منتظر میمانند و کارکنان پزشکی در خط مقدم، سطح آسیبهای عاطفی را گزارش میدهند که حتی از آسیبهای روحی افرادی که در جنگ حضور داشته اند، بیشتر است.
تعداد بیماران مبتلا به کرونا و بستری در انگلیس از زمان کریسمس به شدت افزایش یافته و اکنون نسبت به دوره اوج فصل بهار ۷۰ درصد بیشتر شده است. تقریبا ۱۴ هزار بیمار بیشتر از ۱۲ آوریل در بیمارستانها بستری شده اند.
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس این هفته هشدار داد خطر "بسیار جدی" وجود دارد که بسیاری از بیمارستانها، دیگر در بخشهای مراقبتهای ویژه تخت نداشته باشند آنهم در حالی که کشور همچنان به ثبت تعداد بی سابقهای از مرگ و میر بیماران میپردازد.
اگرچه موارد جدید ابتلای مردم به کرونا در انگلیس، نشانههایی از کند شدن را نشان میدهد و نزدیک به ۴۹ هزار مورد جدید در روز پنجشنبه گزارش شد که این تعداد در بالاترین میزان اخیرا بیش از ۶۰ هزار مورد در روز بود، احتمال تشدید وخامت اوضاع وجود دارد.
کابینه جانسون در حال بررسی اعمال محدودیتهای شدیدتر است. انگلیس نه تنها در تلاش برای مهار گونه مسریتر از ویروسی است که اولین بار در پاییز مشاهده شد، بلکه برای دفع انواع بسیار مسری تر، یک مورد کشف شده در آفریقای جنوبی و دو مورد دیگر در برزیل تلاش میکند.
پرفسور نیل گرینبرگ روانپزشک پزشکی قانونی مستقر در کینگز کالج لندن این هفته گزارشی منتشر کرد که نشان میدهد تقریبا نیمی از کارکنان بخش پزشکی که در حال معالجه بیماران بد حال هستند، علائمی از اضطراب شدید و افسردگی را گزارش کرده اند.
نظرسنجی مشابهی از کهنه سربارانی که اخیراً در عراق و افغانستان در نقشهای رزمی خدمت کرده اند نیز در ۱۷ درصد موارد علائمی از این نوع را نشان میدهند.