به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، به نقل از شبکه تلویزیونی رویترز، کارکنان آمبولانس در آمریکا به سبب شیوع همه گیری ویروس کرونا دچار فرسایش و خستگی شده اند.
بر اساس این گزارش، به اعتقاد خدمه آمبولانس در جنوب ایالت کالیفرنیای آمریکا، شیفت کاری هرگز تمام نمیشود و شرایط به گونهای است که گویی تماسها برای انتقال بیماران کرونایی هرگز قطع نمیگردد.
جنیفر مولر ۳۰ ساله به عنوان یک تکنسین فوریتهای پزشکی در شیفتهای ۲۴ ساعته کار میکند. او میگوید این بیماری همه کسانی که در حرفه او مشغول کار هستند را دچار آسیبهای جسمی و روحی کرده است. مولر در گفتگو با خبرگزاری رویترز گفت: "همه خسته شده اند. ما میخواهیم به مردم کمک کنیم اما باید کارهای زیادی انجام دهیم. " بیماران در سرما روی برنکارها رها میشوند و درد دارند. این صحنهای دلخراش است. " وی افزود: تنها کاری که او میتواند انجام دهد این است که یک پتو در اختیار آنها قرار دهد.
دانیل آلوارز ۲۵ ساله نیز یک تکنسین فوریتهای پزشکی است. او میگوید وقتی به بیمارستان میرسد با صف انتظار طولانی مواجه است. آلوارز گفت: " آنها منتظرند بیمارانشان بستری و از روی برانکار خارج شوند. آنها باید دو تا سه ساعت منتظر بمانند. " او آمبولانس را سریعا ضد عفونی می کند، زیرا میداند که فاصله بین تماسها تا چه اندازه کوتاه است. الین سگارا ۵۶ ساله که یک سوپروایزر در مرکز اعزام آمبولانس در لس آنجلس است، گفت: "طی ۳۰ سال، حتی در زمان شورش ها، من هرگز شاهد چنین روندی از تماسهای تلفنی نبوده ام. "
بیمارستانها در ایالت کالیفرنیا چنان مملو از بیماران کرونایی است که مقامات ایالتی دستور داده اند بیمارستانها جراحیهای غیر ضروری را به تأخیر بیندازند تا فضای لازم برای بیماران شدید سرطانی و همچنین انجام عملهای ضروری قلب وجود داشته باشد. در بسیاری از بیمارستانها در جنوب کالیفرنیا، آمبولانسهای مملو از بیماران کرونایی ساعتها منتظر میمانند تا فضای موجود در بخش مراقبتهای ویژه یا اتاق اورژانس خالی شود.
این موضوع گذشته از این که بیماران را تحت تأثیر قرار میهد سبب آسیب رسیدن به خدمه آمبولانس شده است که به تماسهای بیماران پاسخ میدهند. سگارا گفت: "تماسها متوقف نمیشوند. "
اپراتورهای اعزام میگویند احساس میکنند در حال بازی شطرنج هستند. آنها باید آمبولانسها را با دقت در مناطقی مستقر کنند که دسترسی به بیماران آسانتر میشود. کالیفرنیا با حدود ۴۰ میلیون نفر پرجمعیتترین ایالت آمریکاست، و از ماه نوامبر تاکنون شاهد افزایش قابل توجه بیماران کرونایی بوده است.
مقامات ایالتی روز سه شنبه اعلام کردند تعداد ۳۳ هزار و ۷۵۱ مورد جدید ابتلا به کووید ۱۹ در ایالت ثبت شده و بدین ترتیب، از زمان آغاز این همه گیری، موارد ابتلا در این ایالت به یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر رسیده است. مقامات میگویند در لس آنجلس که حدود ۱۰ میلیون نفر جمعیت دارد، کووید ۱۹ در هر هشت دقیقه جان یک نفر را میگیرد، در هر دقیقه، آزمایش کرونای ده نفر در لس آنجلس مثبت میشود و بیش از یک درصد از آنهایی که آزمایش شان مثبت میشود جان خود را از دست میدهند.