واحد تولیدی نان ارگانیک با استفاده از خمیر ترش در جزیره کیش به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مركز كيش، کاوه هدایت نژاد مدیر و سرمایه گذار این مرکز هدف اصلی راه اندازی این مرکز پایین آوردن سرانه مصرف نان و بهرهمند شدن مردم و گردشگران از نان با کیفیت برشمرد. این مرکز با استفاده از خمیر ترش و پروبیوتیک نانهای غنی شده و با کیفیت را پخت مي كند که قابلیت ماندگاری بيش از ده روز را دارند.
مدیر این واحد تولیدی گفت: در مراحل تولید نان با استفاده از خمیر ترش از هیچ ماده افزودنی و مواد حجم دهنده و شیمیائی استفاده نمی شود. هدایت نژاد با اشاره به بیش از ده سال سابقه فعالیت در زمینه تولید نانهای حجیم و فانتزی، گفت: حمایت از کارآفرینان اشتغالزایی از سوی مسئولین باعث افزايش کیفیت ارائه خدمات و اشتياق سرمایه گذاران براي سرمايه گذاري بیشتر در جزیره کیش می شود. هدایت نژاد گفت: با بهره برداري از اين واحد توليدي زمينه اشتغال ۱۵ نفر به صورت مستقیم فراهم شده است.