معاون اشتغال کمیته امداد با اعلام اینکه آمار ایجاد اشتغال مستقیم و دارای طرح جاری تاکنون ۱۴۹ هزار و ۸۸۷ فرصت شغلی است، گفت: درآمد ماهانه طرحهای اشتغالزایی امداد ۲ میلیون تومان است.
عبدالملکی گفت: برنامه اشتغال کمیته امداد برای امسال ایجاد ۲۰۰ هزار شغل بوده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه از تعداد شغلهای مستقیم ایجاد شده ۲۵هزار و ۵۰۰ شغل در راستای تعامل با کارآفرینان کشور ایجاد شده است، ادامه داد: ۳۲ هزار شغل با هم افزایی برنامه راهبری شغلی امداد ایجاد شده است.
عبدالملکی با بیان اینکه هزار و ۵۰۰ راهبری شغلی که از کارآفرینان برجسته کشور هستند با ما همکاری میکنند، افزود: راهبران شغلی افراد تحت حمایت را استخدام نمیکنند بلکه راه و روش کسب درآمد و مدیریت شغل را به آنها آموزش میدهند.
وی افزود: درآمد خالص ماهانه طرحهای کمیته امداد سال گذشته یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود که امسال این رقم به ۲ میلیون تومان رسیده است.
عبدالملکی گفت: ۶هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان شبکه بانکی باید برای شغلهای کمیته امداد پرداخت کند که تاکنون ۴ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است و اگر تا پایان سال بقیه مبالغ پرداخت شود؛ آمار شغلهای کمیته امداد در نهایت به ۲۲۰هزار شغل میرسد.
عبدالملکی با بیان اینکه از شبکه بانکی درخواست میکنیم مانده مبلغ را تا پایان سال پرداخت کنند، گفت: از دولت و مجلس درخواست کردیم مسئولیت مشاغل خانگی و روستایی کل کشور را به کمیته امداد واگذار کنند.
وی گفت: آماده هستیم در سال ۱۴۰۰ برای اولین بار با تولیت کمیته امداد مشاغل خرد خانگی و روستایی را ساماندهی کنیم.
عبدالملکی با بیان اینکه برنامه ریزی شده است در این راستا ۵۰۰ هزار فرصت شغلی ایجاد شود، افزود: عمده کسانی که مخاطب اشتغال امداد هستند افراد کم درآمدند و به نوعی با محوریت کمیته امداد هم خوانی دارند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام بیان اینکه درخواست کردیم در لایحه بودجه۱۴۰۰ به منابع امداد توجه ویژهای شود و منابع ایجاد شغلهای خانگی و خرد روستایی افزایش یابد، گفت: سال گذشته یک سوم اشتغال کشور را ایجاد کرده ایم و ظرفیت این مسئولیت بزرگ را داریم.
وی با بیان اینکه با همکاری وزارت کار قرار است مدل اشتغال زایی کمیته امداد در سازمان جهانی کار ارائه شود، ادامه داد: ۵ هزار مرکز نیکوکاری در سراسر کشور وجود دارد که ۵۰۰ مورد آن مراکز نیکوکاری کارافرینی است و امور شغلی مددجویان را به صورت خیریه پیگیری میکنند.
او افزود: تفاوت کار راهبران شغلی با مراکز نیکوکاری این است که راهبر شغلی در راستای کمک به مددجویان خود نیز سود کسب میکند، اما مراکز نیکوکاری دنبال سود نیستند.
عبدالملکی افزود: از سال گذشته کمیته امداد ورود جدی به مشاغل و کارهای دانش بنیان کرده است و صدها شغل دانش بنیان تاکنون ایجاد شده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد ادامه داد: رویدادهای کارآفرینی مثل صنایع روستادوست ایجاد و با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام؛ صندوق امید راه اندازی شده که سهم آن بین ستاد اجرایی فرمان امام و کمیته امداد ۵۰ - ۵۰ است.
عبدالملکی گفت: در راستای مشاغل دانش بنیاد پهپادهای غیرنظامی طراحی شده است که به مشاغل کشاورزی کمک شایانی میکند و همچنین هر پهپاد ساخته شده میتواند در طول یک سال ۵۰۰ میلیون تومان درآمد داشته باشد.