کمیته امداد مازندران
پرداخت بیش از ۴۷ میلیاردی زکات در مازندران
مدیرکل کمیته امداد مازندران: مردم نیکوکار استان، نُه ماه امسال ۴۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان زکات پرداخت کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران؛حجت الاسلام بشیر عالیشاه در جلسه شورای زکات که در دفتر نماینده، ولی فقیه در مازندران برگزار شد، با اعلام این خبر گفت: این میزان پرداخت زکات نسبت به مدت مشابه پارسال، ۱۹۵ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل کمیته امداد مازندران با بیان اینکه ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان مربوط به فطریه، ۴۰ میلیارد و ۳۸۸ میلیون تومان مستحبی و ۱۱۲ میلیون تومان زکات واجب بوده است افزود: زکات جمع آوری شده در بخشهای ساخت ۱۳۵ واحد مسکن مددجویی، تعمیرات ۱۰۳ مسکن، جهیزیه ۲۹۵ مددجو، درمان ۳ هزارنفر، تهیه دستگاه تبلت و لوازم التحریر برای ۶۱۲ نفر، تهیه معیشت برای ۷۲ هزار و ۳۰۰ مددجو، تهیه لوازم خانگی برای ۳ هزار و ۴۷۸ مددجو و نیازمند تحت پوشش این نهاد هزینه میشود.
حجت الاسلام عالیشاه با اشاره به ایجاد هزار و ۶۰۰ شورای زکات در روستاهای مازندران و هزینه شدن زکات جمع آوری شده برای نیازمندان همان روستا، از فعالیت ۱۹ روحانی ثابت و ۱۱ مبلّغ در سطح استان برای این بخش (زکات) خبر داد و تصریح کرد: ۸۹ درصد کل زکات برای مددجویان و نیازمندان و بقیه برای طرحهای عمرانی هزینه شده است.
مدیرکل کمیته امداد مازندران با اشاره به اینکه با کمک خیّران نیکوکار استان، ۴ هزار و ۸۰۰ دستگاه تبلت تهیه و به دانش آموزان نیازمند تحت پوشش اهدا میشود گفت: ۳۰۰ مددجوی مازندرانی در نوبت دریافت جهیزیه قرار داشته که امیدواریم، با کمک خیّران و نیکوکاران روانه خانه بخت شوند.
حجت الاسلام عالیشاه افزود: ۴ میلیاردتومان زکات در مجموعه بهزیستی جمع آوری شده و اجرای جشن نیکوکاری، واریزِ عیدانهِ نقدی به حساب مددجویان با همکاری و مشارکت مردم نوعدوست، مراکز نیکوکاری، موسسههای خیریه، شورای زکات روستاها و خیّران را از جمله برنامههای این نهاد است.
مدیرکل کمیته امداد مازندران در باره طرح "هر کارمند یک حامی معنوی" گفت: ۲ هزار و ۸۰۰ ایتام و ۸ هزار فرزند طرح محسنین، از حمایتهای مادی و معنوی حامیان برخوردار هستند.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی هم در این جلسه افزود: باید با اجرای طرحهای اشتغال زا، بتوانیم خودکفایی را در محرومان ایجاد کرده و با کمک همدلی یکدیگر برای رفع مشکلات محرومان اقدام و در این مسیر با برنامه ریزی پیش رویم.
نماینده، ولی فقیه در مازندران بر ضرورت تشکیل اتاق فکر در تولید محتوا و زمینه سازی برای رسیدگی به محرومان و اقشار کم درآمد تاکید کرد و گفت: تنگنای معیشتی، اقشار کم درآمد را با مشکلات عدیده روبرو کرده که لازمه آن، دوری از اشرافی گری در ارکان مدیریتی و رسیدگی به نیازمندان با تلاش دستگاههای اجرایی استان، به عنوان یک الویت است.
آیت الله محمدی لائینی، رسیدگی مدیران به لایههای پائین دست جامعه و نیز کارمندان را خواستار شد و تصریح کرد: افزایش شمار نیازمندان و بررسی دهکهای جامعه، نشان از چگونگی الگوی اقتصاد کشور بوده و اتخاذ شیوههای خودیاری، خودکفایی و هم افزایی با بخش خصوصی میتواند در رسیدگی به نیازمندان اثرگذار باشد.
نماینده، ولی فقیه در مازندران همچنین به کم کاری ادارههای استان اشاره کرد و گفت:گسترش طرحهای اشتغالزایی، با کارشکنیهای متعدد روبرو بوده و فعال سازی قرارگاههای اشتغال نیز ضرورت دارد.