حلیم صبحانه ای سالم و مقوی
حلیم یکی از غذاهای سالم و مقوی است که خوردن آن به عنوان صبحانه برای خیلی از افراد به خصوص در فصل زمستان دلچسب است.
حلیم به دلیل داشتن گندم و گوشت از خواص بالایی برخوردار است؛ گندم موجود در حلیم منبع روی، آهن، منیزیم و نیاسین است و اگر از گندم سبوسدار استفاده شود برای درمان بسیاری از بیماریهای گوارشی نیز موثر خواهد بود. البته به شرط اینکه پس از خوردن آن دراز نکشید، زیرا غذایی سنگین و دیر هضم است و باعث سوزش و ناراحتی معده میشود. به طور کلی حلیم غذایی پرچرب و مناسب برای افراد دارای فعالیت بدنی بالاست.
تهیه حلیم خانگی خوشمزه و کشدار مستلزم رعایت اصول خاصی است. برای مثال هرگز نباید گوشت حلیم را خرد کنید و برای له کردن آن از گوشت کوب کمک بگیرید.
حلیم گندم معمولا با مقداری شکر سرو میشود و افزودن کره و دارچین، تکمیل کننده طعم و مزه آن است. درست کردن حلیم خانگی کمی زمانبر است و برای طبخ یک حلیم خوشمزه و جاافتاده باید صبر و حوصله زیادی به خرج دهید.