ظرفیتهاوزیرساختهای تاسیس دهکده بین المللی لجستیک کشورهای اکو،شهرک گلخانه ای وصنایع تبدیلی کشاورزی وشهرک صنعتی وصنایع معدنی درمنطقه آزادماکووجوددارد.
عبدالرحیمی ضمن تبیین موقعیت و ظرفیت های منطقه آزاد ماکو اظهار کرد: این منطقه به دلیل موقعیت جغرافیایی و اقتصادی خود در سالهای گذشته مرکز تعاملات تجاری و اقتصادی با کشورهای مختلف بوده است و امروز با توسعه زیرساخت های حمل و نقل و لجستیک، بزرگراهها، فرودگاه و برنامه ریزی برای ساخت راه آهن متصل به ترکیه، ساخت نیروگاهها و سدهای مختلف، درکنار منابع طبیعی و جغرافیایی، فرصت های ارزشمندی را برای سرمایه گذاران در حوزه های لجستیک و حمل و نقل، کشاورزی، دامپروری و شیلات، معادن سنگ، کانی های فلزی و غیر فلزی و صنایع پایین دست آنها، صنایع مختلف مزیت گیرنده از موقعیت و منابع منطقه و گردشگری و اکوتوریسم و صنایع ایجاد کرده است.
وی به مزیت ها و مشوق های قانونی مناطق آزاد ایران اشاره کرد و افزود: منطقه آزاد ماکو دارای نیروی انسانی باهوش و مردمی فرهیخته با جمعیت ۲۲۰ هزار نفری و فارغ از بوروکراسی های معمول، کلیه فعالیت های اقتصادی و سرمایه گذاری را تسهیل کرده است.
عبدالرحیمی افزود: این نشست از یک طرف تلاش های جدیدی را برای همگرایی ملت های منطقه پی ریزی می کند و از طرف دیگر راه های دستیابی به منافع مشترک اقتصادی در میان کشورهای ECO را با بهره گیری از منابع طبیعی و موقعیت های جغرافیایی هموار می کند.
وی با تاکید بر مزایای شبکه زنجیره های تولید منطقه ای بیان کرد: معتقدم همکاری نزدیک و هم افزایی در بین مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، می تواند یکی از استراتژی های موثر در جهت تحقق چشم انداز ۲۰۲۵ اکو با هدف توسعه مستمر، شکوفایی و پیشرفت در آن مناطق باشد.