بسیاری ملایر را با باسلق و شیره انگور میشناسند، اما کشمش مرغوبش سالانه بخشی از صادرات استان همدان را به خود اختصاص میدهد.
رضایی رئیس انجمن تولیدکنندگان کشمش و انگور ملایر هم گفت: این نوع شیوه حمل کشمش که درگونی ریخته میشود به بافت کشمشش آسیب میزند و باعث کاهش کیفیت این کشمش مرغوب میشود.
آقای غیاثوند مدیرعامل یکی ازکارخانههای تولید کشمش درملایر هم با بیان اینکه ۶۸ کارخانه در ملایر انبارداری این محصول را برعهده دارند گفت: کشمشهای ملایر درخود کارخانه انبار میشود که این شیوه غلطی است و موجب ازدست دادن کیفیت ودرنتیجه ازدست دادن صادرات به کشورهای هدف میشود.
ایران با رتبه سوم درجهان سهم ۱۳ درصدی صادرات کشمش را داراست که اگر به رفع موانع برسرراه این محصول جهانی توجه نشود سود حاصل از ارز آوری آن نصیب کشورهای رده پایین تولیدکشمش خواهد شد.