رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران: گزارشهای هواشناسی حاکی از پایداری و تشدید وارونگی هواست و فعالیت با کمترین آلودگی هنر مدیران و مشارکت شهروندان را میطلبد.
نوری تاکید کرد: باید متوجه آثار تصمیم گیری دیرهنگام باشیم و نسبت به آن پاسخگو باشیم چرا که به سلامت مردم آسیب وارد میکند.
او در ادامه تذکر خود درباره توسعه نیروگاههای خورشیدی و جایگزینی سوخت پاک گفت: امروز شهر تهران از استفاده بیرویه از منابع انرژی نظیر بنزین، گازوئیل، نفت، گاز و مازوت رنج میبرد؛ این موارد سوختهای فسیلی هستند و سلامت همه مردم را تهدید میکنند.
خانم نوری با بیان اینکه بیماری و مرگ ناشی از آلودگی هوا در کنار مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا، شرایط را برای مردم کشور به ویژه کلانشهرها و تهران سخت و غیر قابل تحمل کرده است، ادامه داد: باید رویهها در این زمینه تغییر کند و انرژیهای تجدیدپذیر در تولید برق استفاده و جایگزین سوختهای فسیلی شوند.
نوری اضافه کرد: این اتفاق با توجه به کاهش انتشار گازهای گلخانهای به ویژه دی اکسید کربن و کوچک شدن ردپای اکولوژیک شهر تهران در ارتقای سلامت شهروندان اثر خواهد داشت و مطابق با اصول توسعه پایدار شهری است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران ادامه داد: اینکه یک شهر با کمترین میزان آلودگی و تخریب محیط زیست انرژی مورد نیاز فعالیتها را تامین کند، هنر مدیران و مشارکت شهروندان آن را میطلبد. تهران از نظر موقعیت جغرافیایی، شرایط آب و هوایی و مشارکت شهروندان قابلیتهای بیشماری در توسعه و بهره برداری از این قبیل تاسیسات دارد و کافی است با بررسی میدانی، نسبت به شناسایی این فضاها در سطح شهر تهران و جانمایی آنها اقدام کرد.
او ادامه داد: به عنوان نمونه میتوان به ایجاد سازو کار لازم برای الزام به نصب پنلهای خورشیدی در ساختمانهای بلند شهر تهران در هنگام صدور پروانه، استفاده از پنلهای خورشیدی در ساختمانهای شهرداری تهران و تعیین محلهایی در پارکهای وسیع شهری برای استقرار نیروگاههای با ظرفیت بیش از ۱۰۰ کیلوات اقدام کرد.
نوری در نهایت گفت: شهردار تهران دستور بررسی و اقدام لازم جهت استفاده از انرژی خورشیدی در ساختمانهای شهرداری، ساختمانهای بلند شهری که در اختیار دارند و طراحی و اجرای اکوپارک با این رویکرد و همچنین الزام در صدور پروانه را اجرا و نتیجه آن را به شورای شهر تهران ارائه کند.