یک شاعر حوزه ادبیات مقاومت و پایداری گفت: ما یاد و خاطره شهدا را در دلمان زنده نگه داشتیم و البته آن عزیزان به آرزوی خود رسیدند و پاداش شان را از خدا گرفتند.
وی ادامه داد: همچنین مخاطبان میتوانند در سایت معاونت تبلیغات اسلامی و در بخش زیارت نیابتی از خانههایشان امام رضا علیه السلام را زیارت کنند.
بینش: شهدا پاداششان را از خدا گرفتند
در ادامه سید حکیم بینش از شاعران حوزه ادبیات مقاومت و پایداری در برنامه سی شب با سردار گفت: بیش از بیست سال است که شاعری میکنم. در این سالها سعی کردم حرفهای دل خودم را بزنم و زبان گویای کسانی باشم که تلاش میکنند تا انسانیت توسعه پیدا کند.
وی ادامه داد: بسیاری از شهدای خراسانی را در کوچه و بازار میدیدم و در ختمهای برخی هایشان نیز شرکت میکردم. یادم هست شاعری به نام اسدالله سجادی یکی از دوستانم بود و همچنین سید قاسم میرحسینی نیز پسر دایی خودم یکی دیگر از این شهدا بود.
این شاعر ادبیات مقاومت بیان داشت: وقتی به آن روزها فکر میکنم واقعاً دلم میگیرد و یاد و خاطره شهدا را در دلمان زنده نگه داشتیم. البته آن عزیزان به آرزوی خود رسیدند و پاداش شان را از خدا گرفتند.
زرگر: طرح شهید سلیمانی، همسو با خصوصیات این سردار شهید است
در بخش دیگری از این برنامه به جزئیات طرح شهید سردار سلیمانی که این روزها در شهر سمنان در حال برگزاری است، پرداخته شد.
این طرح در قرارگاه سیدالشهدا واقع در بلوار بهشت در بلوار مصطفی خمینی شهر سمنان در حال برگزاری است و آقای خراسانی از فعالان این قرارگاه هستند.
زرگر درباره جزئیات این طرح گفت: ۲ ماه از آغاز برگزاری این طرح در سطح کشور میگذرد. این طرح چهار حوزه دارد؛ حوزه حمایتی، نظارتی، رصد و پایش، مراقبتی که با مرکز بهداشت در سطح شهر نیز در تعامل هستیم.
وی ادامه داد: در گروه اول بحث نظارتی دیده میشود و دوستان در گردانهای بسیج در نظارت از جایگاههای سوخت و کارگاهها و اصناف مشغول به فعالیت هستند.
زرگر ادامه داد: در بخش رصد و پایش پیگیر خانوادهها و غربالگری آنها هستیم و تا الان در منطقه ما ۷ هزار خانوار شناسایی شده و آنهایی که علائم دار بودند به مرکز بهداشت معرفی شدند. بخش بعدی تیم حمایتی ماست که بحث اشتغال، خدمت رسانی، مشاوره و بستههای معیشتی و بهداشتی را به عهده دارد. در این بخش وقتی به خانههای افراد میرویم میگوییم از طرف حاج قاسم و به یاد ایشان این بستهها را و حمایتها را انجام میدهیم و در منطقه ما در ماه گذشته ۴ هزار بسته معیشتی و بهداشتی به مردم داده شد.
وی ادامه داد: مشاورههای مختلف و اشتغال زایی و کارگاههای تولیدی در حال راه افتادن است. تا افرادی که در مدت شروع کرونا بیکار شدند از این طریق مشکلاتشان کمتر شود.
زرگر افزود: زیرمجموعه این قرارگاه ۲۱ پایگاه وجود دارد و در مجموع ۶۰۰ نیرو در غرب شهرستان فعال هستند و خدمترسانی میکنند.
وی درباره انتخاب نام این طرح نیز گفت: موضوع خدمت رسانی به مردم و مردم داری و مردم یاری از خصوصیات اصلی حاج قاسم بود. یعنی ایشان یکی از خصوصیات اصلی شان در کنار اخلاص و معنویت، عشق و علاقه به مردم و کارهایی بود که برای مردم میکرد. بعد مردمی این طرح خیلی پررنگ است و ما در این طرح قصد کمک مردم را داریم و میخواهیم آنها را از معضلی که زندگیشان را دچار اختلال کرده نجات دهیم، از سویی این یکی از مأموریتهای اصلی حاج قاسم بود. حاج قاسم در موضوع دفاعی و امنیتی اقدام بزرگی انجام دادند و انشاءالله به نام ایشان در موضوع سلامت بتوانیم اقدام موثری انجام دهیم.
خراسانی: وظیفه این قرارگاه شناخت مکتب حاج قاسم است
خراسانی از دیگر فعالان این قرارگاه نیز گفت: وقتی با مردم صحبت میکردیم میگفتند حاج قاسم جایگاه پدرانهای برای ما داشتند و ما امنیت مان را مدیون ایشان هستیم. از طرفی به صحبتهای حاج قاسم که نگاه کنیم میبینیم که میگویند مردم همگی برای من یکسان هستند و هیچ کدامشان هیچ فرقی با هم ندارند.
وی ادامه داد: ما هم با همان نگاه مکتب حاج قاسم بحث خدمت رسانی را انجام میدهیم و میگوییم درست است الان سردار کنار ما نیستند، اما برای آبروی مردم با نگاه ایشان خدمت رسانی را انجام میدهیم.
زرگر با اشاره به وظیفه این قرارگاه نیز گفت: وظیفه ما این است ابتدا حاج قاسم را بشناسیم و عامل موفقیت شان در عرصه بینالمللی را متوجه شویم و سعی کنیم به همان سمت حرکت کرده و راه و مکتب و فکرشان را ادامه دهیم.