سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین از افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت بوقلمون در استان خبر داد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، حمید رضا عزتی افزود:پارسال ۲ هزار تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: مدت زمان دوره پرورش گوشت بوقلمون ۴ ماهه و بیشترین پراکنش واحدهای تولیدی در شهرستان تاکستان با ظرفیت ۵۰ هزار قطعه است .
وی افزود : دارا بودن ترکیبات پروتئین بالا، کمترین کلسترول املاح و اسید آمینه ضروری از مهمترین خصوصیات گوشت بوقلمون است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت: راه اندازی مجدد یکی از واحدهای پرورش بوقلمون در استان با ظرفیت ۳۶ هزار قطعه در مرحله اول ، این استان را به یکی از قطب های مهم تولید گوشت بوقلمون تبدیل کرده است .