ولادیمیر پوتین در تاریخ ۳۰ دسامبر قانون تحریمهای تلافی جویانه برای مقابله با سانسور رسانههای روسی را امضا کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه قانونی را امضا کرد که براساس آن میتوان وب سایتها و همچنین شبکههای اجتماعی مانند توییتر، فیس بوک و یوتیوب را در صورت محکومیت آنها در سانسور و یا تبعیض مسدود کرد.
این متن امکان مسدود کردن، کاهش سرعت در ترافیک و اعمال جریمههای اداری را فراهم میکند.
ولادیمیر پوتین در تاریخ ۳۰ دسامبر قانون تحریمهای تلافی جویانه برای مقابله با سانسور رسانههای روسی را امضا کرد.
براساس این سند، شبکههای اجتماعی خارجی و سیستم عاملهای اطلاعاتی در حال حاضر در معرض خطر مجازات قرار دارند که به دلیل محدودیت دسترسی به اطلاعات به دلیل ملیت، زبان و اصالت، مجازات میشوند.
این قانون امکان انسداد، کاهش سرعت در ترافیک و اعمال جریمههای اداری را پیش بینی کرده است.
نویسندگان متن قبلاً اظهار داشتند این قانون میتواند علیه سرویسهای خارجی مانند توییتر، فیس بوک و یوتیوب مورد استفاده قرار گیرد، زیرا این رسانهها در سال ۲۰۲۰ میلادی اقدامات تبعیض آمیز علیه رسانههای روسی داشتند.
سیاست برخی از شرکتهای اینترنتی خارجی بارها توسط روسیه محکوم شده است. سرویس نظارت بر رسانههای روسی در تاریخ ۲۷ اکتبر شرکتهای اینترنتی آمریکایی را به سانسور رسانههای روسی متهم کرد. به گفته وی، حدود ۲۰ رسانه روسی توسط توئیتر، فیس بوک و گوگل سانسور میشوند.
در اول سپتامبر، فیس بوک اعلام کرد گروهی متشکل از ۱۳ حساب و دو صفحه مرتبط با روسیه را به دلیل نقض قوانین خود در جلوگیری از تداخل خارجی حذف کرده است.
در پایان ماه سپتامبر، توییتر حساب ریا نووستی را از نتایج جستجو حذف کرد. کاربران اینترنتی که مشترک نمیشوند دیگر نمیتوانند صفحه آژانس را در روسیه یا جاهای دیگر پیدا کنند. پیش از این، توییتر به همین ترتیب حسابهای اسپوتنیک و راشا تودی را مسدود کرد.