در سال گذشته مجموع تولید چغندر قند استان ۴۵ هزار تن بود که به دلیل مدیریت مزرعهای، مدیریت کود اوره، مدیریت آب، مبارزه با آفات و بیماریها به 61 هزار تن رسید.
ابراهیمی با اشاره به اینکه محصول چغندرقند استان به صورت تضمینی توسط کارخانه قند استان خریداری شده است، افزود: متوسط عملکرد برداشت چغندر قند در استان ۴۲ تن در هکتار و متوسط عیار ۷.۱۶ است.
به گفته وی، با توجه به برنامهریزی انجام شده و بر اساس برنامه ابلاغی توسعه کشت و تولید چغندر قند در راستای تحقق جهش تولید و خودکفایی کشور در سال زراعی جاری یکهزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی به کشت محصول چغندر قند اختصاص یافت.
به گفته رییس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری، میانگین عیار چغندر قند در ۱۰ سال گذشته ۱۶/۵ بود که در سال زراعی جاری بر اساس مستندات آزمایشگاه عیارسنجی کارخانه ۲درصد واحد افزایش داشته است.
ابراهیمی با تاکید بر اینکه هر تن چغندر قند ۱۵۰ تا ۱۴۰ کیلوگرم شکر به دست میآید، گفت: آبیاری بیش از ۹۷ درصد مزارع کشت چغندر به صورت بارانی و مکانیزه انجام میشود.
وی اضافه کرد: سطح کشت نشایی چغندر در سال زراعی جدید حدود هشت هکتار بود که به دلیل نیمه مکانیزه بودن و بالا بودن هزینه کارگری و نبودن کارگر ماهر، مورد استقبال چغندرکاران استان قرار نمیگیرد.
شهرستانهای کیار، شهرکرد و لردگان بیشترین سطح زیرکشت چغندر قند استان را دارند.