مرحله اجرايي طرح گرنت جوانه با حمايت از ٩ رساله و پايان نامه تحصيلات تكميلي در آذربایجان شرقی آغاز شد.
هدف از اجرای این طرح که بخشی از طرح گرنت فناوری است، حمایت و کاربردي کرددن پايان نامه هاي تحصيلات تكميلی و بسط و توسعه توان ملی در حوزه نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء ظرفیت توسعه فناوری در دانشگاه ها و مراکز پژوهشی است.
به گفته واعظی، در گرنت فناوری حمایت های مالی بلاعوض از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی مرتبط با فناوری در حوزه IT و ICT که منجر به توسعه دانش فنی شوند، از طریق پارک علم و فناوری، وزارت علوم و پارک فناوری اطلاعات صورت می گیرد.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی افزود: کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی که پايان نامه هاي مرتبط با دو حوزه IT و ICT داشته باشند حتی درصورتی که در رشته مرتبط با این دو حوزه تحصیل نمی کنند می توانند با ثبت نام در طرح گرنت جوانه (تاد) از حمایت های این طرح برای اجرای پروژه های خود در قالب پایان نامه های فناورانه برخوردار شوند.
وی یادآور شد: فاز اول گرنت جوانه امسال در پنج استان آذربایجان شرقی، خراسان رضوی، سمنان، فارس و مرکزی به صورت پایلوت اجرا شد و در فاز دوم 12 استان به این طرح اضافه شده است که با جلب حمایت دستگاه های اجرایی، وزارت علوم در حال رایزنی برای تسری این طرح به رشته ها و گرایش های دیگر است.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی با اشاره به اجرای گرنت رشد فناوری همزمان با گرنت جوانه فناوری افزود: در گرنت رشد فناوری نیز ، از فعالیتهای تحقیقاتی با محتوای تجاریسازی برای اعضای هیئت علمی، فعالیتهای شتابدهی و رشد شرکتهای نوپا حمایت خواهد شد.
مرحله اول اجرای طرح گرنت جوانه (تاد) با انعقاد تفاهم نامه بین پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی و دانشگاه های تبریز، علوم پزشکی، صنعتی سهند، شهید مدنی آذربایجان و آزاد اسلامی واحد تبریز اجرا شد و مرحله بعدی این طرح اوایل بهمن ماه امسال با اعلام فراخوان عمومی شروع خواهد شد.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی اظهار امیدواری کرد با مشارکت سایر دانشگاه ها در مرحله بعدی طرح شاهد رشد تعداد پایان نامه ها و حمایت های موضوع این طرح باشیم.