سالروز شهادت سيده زنان عالم ، حضرت فاطمه زهرا ( س) ام ابيها
سیزدهم جمادی الاول به روایتی سالروز شهادت جانسوز دخت گرامی پیامبر اکرم(ص)، ام ابیها، صدیقه طاهره، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و آغاز ایام سوگ فاطمیه است.
شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، دختر گرامی پیامبر اسلام
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، ۱۴۳۱ سال پیش در چنین روزی، سیزدهم جمادی الاول سال ۱۱ هجری قمری بنا به روایتی حضرت «فاطمه زهرا» (س)، دختر گرامی پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) و همسر علی بن ابیطالب (ع)، پس از یک زندگی کوتاه، اما سرشار از درسهای بزرگ اخلاقی و معنوی به شهادت رسید.
بانوی آب و آینه ای که برترین و والامقام ترین بانوی جهان در تمام قرون و اعصار و سرور زنان عالم است، و مادری مهربان که با تحمل سختی ها معلم ولایت مداری و صبر و ایستادگی در مقابل ظلم بود.
حضرت فاطمه زهرا(س) در سراسر زندگی خود، سخاوت، ایثار، گذشت، صبر، قناعت، عبادت پروردگار و کمک به زیردستان را به زیباترین شکل ممکن جلوهگر ساختند و انسانهای بزرگ و تاریخسازی همچون امام حسن و امام حسین(ع) در دامانِ او پرورش یافتند.
به روایتی 75 و به روایت دیگر 95 روز پس از رحلت پیامبر خدا، حضرت فاطمه(س) به سوی پدر پرواز می کند و به شهادت می رسد.
شهادت بانوی دو عالم، امّ ابیها حضرت فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) را بر شیفتگان حضرتش تسلیت می گوییم.
این بانوی گرامی در صحنههای گوناگون و پرفراز و نشیب دوران اولیه اسلام، با رسول خدا (ص) و حضرت علی (ع) همراه بود و فرزندان صالحی، چون امام حسن (ع) و امام حسین (ع) تربیت کرد که به فرموده پیامبر (ص)، سرور جوانان اهل بهشتند. درباره شخصیت والای حضرت فاطمه (س)، اندیشمندان بسیاری سخن گفته اند و ایشان را نمونه جامع و کاملی از یک زن مسلمان دانسته اند. ایمان، پاکی، صداقت، آگاهی و دانش حضرت فاطمه او را الگوی زنان قرار داد. به همین جهت پیامبر گرامی اسلام (ص) حضرت فاطمه (س) را سرور زنان عالم خوانده است.
با عرض تسلیت به مناسبت سالروز وفات بانوی گرامی اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) گزیدهای کوتاه از سخنان آن بزرگوار را نقل میکنیم که میفرماید: «از دنیای شما سه چیز محبوب من است: تلاوت قرآن، نگاه به سیمای پیامبر و انفاق در راه خدا.»