بسیاری از مواد خام دامی تولیدی استان ازجمله شیر از استان خارج و در سایر کارخانههای کشور فرآوری و ایجاد اشتغال می کند.
آقای مردانی بیان کرد: حدود ۲۷ هزار تن گوشت قرمز سالانه در استان تولید میشود که سرانه مصرف حدود ۱۸ کیلوگرم بوده و حدود هشت تا ۹ هزار تن از آن مازاد بر نیاز است که عمدتاً از استان خارج میشود.
وی در ادامه تأکید کرد: بهرهگیری از ظرفیت سرمایهگذاران برای ارتقای بخش صنایع تبدیلی و فرآوری در چهارمحال و بختیاری ضروری است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: در استان سالانه یکمیلیون و ۴۵۰ هزار تن محصولات کشاورزی تولید میشود که از این میزان حدود ۹۰۰ هزار تن فرآوری میشود.
فتاحی افزود: حدود ۲۰۰ کارخانه یا کارگاه متوسط، کوچک و بزرگ وجود دارد که این محصولات را فرآوری و برای استان، سایر استانها و کشور آماده میکند
وی با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی در صنایع تبدیلی استان سرمایهگذاری شده، ادامه داد: استان ظرفیت سرمایهگذاری در صنایع تبدیلی را دارد و از سرمایهگذاران دعوت میشود در این حوزه سرمایهگذاری کنند.
فعال شدن واحدهای صنعتی فرآوری شیر و گوشت موجب افزایش رقابت در استان میشود و این امر افزایش بهرهوری، ارزشافزوده و درآمد دامپروران را سبب میشود و بهصورت مستقیم در بخشهای زیرمجموعه تأثیرگذاری بالایی دارد و موجب ارتقای این بخش میشود.