چهار سند در سومین جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی سلامت و امنیت غذایي بررسي و تصويب شد .
به گزارش خبرنگار حوزه سلامت خبرگزاري صدا وسيما علی دل پیشه رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حاشيه برگزاري اين جلسه گفت :
مصوبات امروز اين جلسه براي اجرايي شدن به شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي ميرود و پس از تصويب با دستور رئيس جمهور ابلاغ ميشود.
وي گفت:امروز با شركت نمايندگان دستگاههاي اجرايي كشور چهار سند مورد بحث و بررسي قرار گرفت كه سند ملي سلامت مردان در معاونت بهداشت وزارت بهداشت درمان و اموزش پزشكي تهيه شد و مورد بحث و بررسي قرار گرفت .
او افزود: چگونگي رسيدگي به سلامت مردان و همكاري بين بخشي براي اجراي ان از جمله اجزاي اين سند است.
دل پيشه با اشاره به اينكه سند بيماريهاي نادر ايران ديگر سندي بود كه مورد بررسي قرار گرفت افزود: با توجه به اين كه تعداد زيادي از نمايندگان مجلس و وزير بهداشت پيگير مشكلات اين گروه بودندبنياد بيماريهاي نادر اين سند را تهيه كرد كه از اين به بعد مبتلايان بيماران نادر و خانواده هاي انها خدمات ويژه دريافت ميكنند از جمله پيشگيري از تولد فرزندان داراي ژنهاي معيوب موضوع مورد بحث و بررسي بود .
وي خاطر نشان كرد: سند سلامت زنان نيز كه در فرهنگستان علوم پزشكي كشور تهيه شد با بررسي مشكلات خاص زنان مورد بحث قرار گرفت با توجه به شيوع بالاي برخي بيماريها در زنان و بيماريهاي ويژه زنان اين سند نيز مورد بررسي قرار گرفت .
او گفت:برنامه كشور براي پيشگيري و كنترل بيماري ايدز ديگر سند مورد بررسي اعضاي كميسيون دائمي شوراي عالي امنيت غذايي بود تا كنون چهار برنامه براي اين موضوع اجرا و قرار شد با هماهنگي بين بخشي كه لازمه مداخله مطلوب با اين بيماري است براي كنترل بيماري تا افق ١٤٠٤ برنامه ريزيهاي لازم و خط مشي موثر ترسيم و اجراشود .
وي در باره زمان اجراي سندهاي مورد بحث جلسه امروز گفت: اين سندها در دستور كار شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي متشكل از رئيس جمهور و سيزده وزير در اينده مورد تصويب نهايي قرار ميگيرد و پس از تصويب رئيس جمهور ابلاغ خواهد كرد انشاالله تا پايان سال اين جلسه تشكيل ميشود.
او درباره مصوبات دومين كميسيون دايمي شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي گفت: سند سلامت رواني -سند سالمندان- سند امنيت غذايي و سند (بسته امنيت غذايي هفت استان محروم )در جلسه دوم كميسيون دائمي تصويب شد كه منتظر تصويب شوراي عالي امنيت غذايي است .