سالانه بیش از شش هزار تن قارچ خوراکی از نوع دکمه ای در استان چهارمحال و بختیاری تولید و روانه بازار مصرف می شود که افزایش این میزان تولید نیازمند سرمایه گذارای در این بخش است.
آقای ابراهیمی با اشاره به اینکه چهارمحال و بختیاری رتبه ششم تولید قارچ خوراکی کشور را در بین استان های تولید کننده قارچ کسب کرد، اظهار داشت: تولید قارچ خوراکی در این استان افزایش یافته است.
وی با بیان اینکه تولید قارچ در این استان به صورت کارگاه های خانگی و صنعتی در حال انجام است، اضافه کرد: تعداد کارگاههای صنعتی تولید قارچ استان ۳۲ واحد و تعداد کارگاههای خانگی ۱۵۰ واحد است که بخش عمده کارگاههای تولید قارچ در شهرستانهای شهرکرد، بروجن و فارسان فعال می باشد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: تولید قارچ یکی از مهمترین ظرفیت های این استان به شمار می رود که سرمایه گذاران بسیاری برای توسعه این بخش اعلام آمادگی کرده اند.
تولید سالانه محصولات کشاورزی در استان چهارمحال و بختیاری یک میلیون و 180 هزار تن است.