سیستان و بلوچستان از نظر سطح زیر کشت و میزان تولید خرما در بین استانهای کشور رتبه دوم را داراست.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان دارای ۵۹هزار و ۵۲هکتار نخلستان است که ۴۶ هزار و ۸۷۰هکتار آن بارور و بقیه غیربارور است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از بیش از ۵٩هزار هکتار سطح زیر کشت خرما سیستان و بلوچستان ٢۵هزار هکتار آن به رقم مضافتی و ۲۲هزار هکتار به رقم ربی اختصاص دارد.
طوقی ادامه داد: سیستان و بلوچستان از نظر سطح زیر کشت و میزان تولید در بین استان های کشور رتبه دوم را داراست.
وی افزود: ۵۶هزار اصله نهال یارانهای خرمای پیارم برای راه اندازی ۳۵۵هکتار نخلستان در سه سال اخیر بین کشاورزان استان توزیع شده است.
امانالله طوقی اظهار داشت: عمده سیاست این سازمان توسعه باغات خرما از ارقام خشک و نیمه خشک تجاری و بازار پسند است.
وی افزود: به منظور تامین خرمای تجاری برای اولین بار در کشور تفاهمنامه انتقال دانش فنی تولید نهال خرمای مجول به روش کشت بافت بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی استان امضا شد تا نسبت به تولید نهال خرمای رقم مجول به روش کشت بافت در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی ایرانشهر اقدام شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان تاکید کرد: در بیش از ۲۰۰هزار هکتار از زمینهای کشاورزی سیستان و بلوچستان محصولات زراعی و در ۸۰هزار هکتار از باغ های استان انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و سردسیری تولید میشود.