رئیس جمهور از وزیر بهداشت خواست که فرآیند واردات و تزریق واکسن کرونا به گروههای هدف را به دقت به مردم گزارش دهد تا مانع سوء استفاده و بهانه گیری دشمنان شود.
رئیس جمهور افزود: البته وزارت بهداشت کاملا برنامه دارد و اولویتها برای تزریق این واکسن مشخص است که شامل بیماران زمینه ای، افراد مسن و نیروهای شاغل در بخش درمان میشود.
آقای روحانی تاکید کرد: این اطلاعات باید روزانه توضیح داده شود، زیرا دشمنان ما هر روز در پی بهانه و سوء استفاده هستند.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به مشکلات فصل زمستان به تاثیر آن بر همه گیری بیماری کرونا گفت: وارنگی هوا در فصل زمستان در این زمینه میتواند موثر باشد، زیرا ذرات معلق هم در نقل و انتقال ویروس و هم در نظام ایمنی بدن تاثیر سوء میگذارد پس مهم است که به این موضوع حساس باشیم.
آقای روحانی افزود: البته در این خصوص قانون وجود دارد و در این جلسه بر مسائل مهم در این چارچوب تاکید شد که قوانین موجود در این ایام به دقت اجرا شود.
رئیس جمهور همچنین گفت: همه میدانیم که کووید ۱۹ بیماری عادی و معمولی نیست بلکه بیماریای است که در جهان بر همه ابعاد زندگی، اجتماعی و مسائل فرهنگی، ورزشی، اقتصادی، علمی، آموزش و پرورش، دانشگاه، کسب و کار و صادرات و واردات با درجه شدت و ضعف اثر گذاشت.
آقای روحانی، کاهش تاثیر این بیماری و کنترل آن را نیازمند هماهنگی و همکاری همه جانبه دانست و از مشارکت همگانی اعم از نیروهای مسلح، بسیج، سپاه، هلال احمر، ناجا، قوای سه گانه، قرارگاه مقابله با کرونا و در راس آن، مجموعه بهداشت و درمان ابراز خرسندی کرد.
رئیس جمهور گفت: همگان از محله تا خیابان و از شبانه روز تلاش میکنند و فقط این هماهنگی، همکاری، یک صدایی و هم افزایی است که ما را در اهداف مان به نتیجه میرساند والا این بیماری خاصی است که مشکلات فراوانی ایجاد میکند.
آقای روحانی افزود: بخش اقتصاد و دیگر نهادها تلاش میکنند که معیشت مردم و نیازهای ضروری آنان تامین شود و شرکتهای دانش بنیان و بخش بهداشت و درمان نیز برای کاهش نیازهای مردم در تلاش اند.
رئیس جمهور با اشاره به تغییر سبک زندگی مردم متاثر از همه گیری بیماری کرونا گفت: بخشی از این تغییر سبک دائمی خواهد بود و بخشی از بین میرود.
آقای روحانی افزود: تغییر سبک زندگی در عرصه بهداشتی سبب شد که مردم توجه ویژهای به این عرصه داشته باشند و این بیماری سبب شد که ما به فضای دیجیتال اتکای بیشتری داشته باشیم که این دائمی است و باید به دولت الکترونیک و اقتصاد دیجیتالی توجه بیشتری شود.
رئیس جمهور تاکید کرد: ارتباط چهره به چهره و حضور مردم برای دریافت خدمات باید کاهش یابد که این موضوع در عرصه بهداشت و درمان از طریق پرونده الکترونیک سلامت در حال انجام است.