معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از افزایش ۲۴ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری استان در آذر ماه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، علی شاپورزاده افزود: در یک ماه گذشته؛ ۲ میلیون و ۲۷۶ هزار قطعه جوجه ریزی
به گفته وی، در همین بازه زمانی در سال گذشته یک میلیون و ۸۲۷ هزار قطعه جوجه ریزی در ۹۳ واحد مرغداری انجام شد.
شاپورزاده پیش بینی کرد: بیش از ۴ هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ مربوط به جوجه ریزی آذرماه از دهم دی ماه وارد بازار مصرف شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: استان قزوین با دارا بودن ۴۲۶ واحد پرورش نیمچه گوشتی به ظرفیت ۱۰ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه نقش مهمی در تامین گوشت سفید (مرغ) مورد نیاز استان و کشور را دارد.