مروری بر زندگی یاور صدیق انقلاب
استاد پرورش، پدر فرهنگی نصف جهان
هفت سال شد که اصفهان یاور صدیق انقلاب و استاد اخلاق و معلم بصیرش را از دست داده است.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مرحوم استاد سید علی اکبر پرورش از پیشگامان نهضت انقلاب اسلامی است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب «یاور صدیق انقلاب» نامیده شد.
نقش اصلی و محوری استاد پرورش در عرصه تعلیم و تربیت بود که موفق شد نسلی از جوانان متخلّق و مهّذب و انقلابی را تحویل نظام اسلامی دهد به طوری که بسیاری از آنان به درجه رفیع شهادت رسیدند و برخی هم که ماندهاند با همان شاکلهای که در پرتو تعلیمات استاد پرورش پیدا کردهاند، از خادمان مخلص انقلاب و از خدمتگزاران صالح و مؤثر در بخشهای گوناگون هستند.
استاد علی اکبر پرورش سال۱۳۲۱در محله اصفهان متولد شد.
او در دوران مبارزات قبل از انقلاب همراه با شهید بهشتی و آیت الله خادمی نقش مهمی در آگاهی جامعه داشت وتشکیل حلقه مبارزاتی دبیران اصفهان و سخنرانی در محافل گوناگون منجر شد بارها شود.
استاد پرورش به عنوان نائب رییس مجلس شورای اسلامی و عضوشورای عالی دفاع در مذاکرات سیاسی هشت کشور اسلامی و نخست وزیر سابق سوئد با ایران در خصوص مسائل جنگ حضور فعال داشت.
او پس از برکناری بنی صدر از ریاست جمهوری در خرداد ۱۳۶۰ و انتخاب شهید رجایی به ریاست جمهوری، به عنوان وزیر آموزش و پرورش انتخاب شد.
استاد پرورش در سالهای بعد از ۷۵ فعالیتهای بنیادین فرهنگی و سیاسی را دنبال کرد و در کارنامه زندگی اش بیش از چهل سال تربیت نفوس و کادرسازی برای انقلاب اسلامی دیده میشود.
مرحوم استاد سید علی اکبر پرورش از پیشگامان نهضت انقلاب اسلامی است که به تعبیر رهبر معظم انقلاب «یاور صدیق انقلاب» نامیده شد
این استاد اخلاق بر تشکیلاتی شدن، انسجام گروهی و داشتن فعالیتهای فرهنگی تاکید فراوان داشت و به نوعی پدر معنوی تمام مجموعههای فرهنگی اصفهان بود.
یاور صدیق انقلاب پس از ۲ سال تحمل بیماری در ۶ دی ۱۳۹۲ در بیمارستان شهید صدوقی اصفهان دیده از جهان فروبست.
استاد پرورش یکی از چهرههای برجستهای است که به لحاظ ویژگیهای شخصیتی و اخلاقی خاصش ایجاب میکند یاد و نام او همیشه زنده باشد تا شیوه رفتار و سلوک او در تعلیم و تربیت و در اخلاص و عرفان، و همچنین خدمت به نظام اسلامی الگویی برای جوانان و یاران مخلص و پاکباخته انقلاب اسلامی باشد.