رانندگان بلاتکلیف در بندر انگلیسی دوور، از وعدههای محقق نشده دولت بوریس جانسون خشمگین هستند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار، رانندگان بلاتکلیف در بندر انگلیسی دوور، از وعدههای محقق نشده دولت بوریس جانسون خشمگین هستند.
هزاران کامیون که از یکشنبه در بندر دوور Dover در انگلیس متوقف شده بودند، میتوانند این بندر را ترک کنند. فرانسه به قرنطینه سختگیرانه انگلیس پایان داد. این مقررات محدودکننده پس از شناسایی نوع جدیدی از ویروس کرونا در این کشور وضع شده بود. سرعت انتشار نوع جدید ویروس نسبت به ویروس تغییر نیافته، بسیار بیشتر است. حرکت به سوی عادی شدن اوضاع آغاز شده، اما این فقط یک شروع است.
گزارشگر این شبکه گفت: رانندگان کامیون ها، خسته و عصبانی هستند. این رانندگان به عبور از مرز و ورود به فرانسه اصرار میکنند. برخی از آنها میگویند مرکزی برای دادن تست آنتی ژن کرونا پیدا نکرده اند.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان یک راننده را پخش کرد. وی گفت: من از ۱۲ ساعت پیش و برخی از دو یا سه روز پیش این جا هستیم. هیچ کس مورد آزمایش قرار نگرفته است. به ما گفته اند که اینجا یا در فرودگاه آزمایش کرونا گرفته میشود. اما هیچ آزمایشی در کار نیست.
یک راننده دیگر گفت: تست کرونا گرفته نمیشود. کسی به ما کمک نمیکند. آنها درها را بسته اند و افراد را در فرودگاه نگه داشته اند. میتوان گفت که این افراد آن جا زندانی شده اند. ما دیشب شنیدیم که صبح امروز برای آزمایش به بندر میآیند. آیا شما کسی را میبینید؟ این یک دروغ است.
گزارشگر ادامه داد: گفته میشود که یک مرکز غربالگری در فرودگاه همجوار بندر ایجاد شده است. اما رانندگان حاضر نیستند برای آزمایش به این مرکز مراجعه کنند.
یک راننده گفت: نه. ما از این جا تکان نمیخوریم. من و هم وطنان من (انگلیسی ها) و رانندگان سایر کشورها اینجا میمانیم.
گزارشگر گفت: در فرودگاه نیز همین انزجار و همین نارضایتیها مشاهده میشود.
فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان یک راننده را پخش کرد. این زن گفت: من از سه روز پیش اینجا هستم. استحمام نکرده ام. آب نیست. نمیتوانم غذا درست کنم. دولت انگلیس به من گفته است که باید آزمایش بدهم، بعد میتوانم به فرانسه بروم. اما جایی نیست که آزمایش بدهم.
گزارشگر افزود: به رغم بازگشایی مرز در شب گذشته، کامیونها همچنان در صفهای طویل مشاهده میشوند. صف کامیونها در آشفورد Ashford در ۳۰ کیلومتری بندر دوور نیز قابل مشاهده است. دولت فرانسه و انگلیس عصر روز سه شنبه به توافقی دست یافتند. بر اساس توافق انجام گرفته، رانندگان جادهای برای ورود به فرانسه میبایست نتیجه منفی آزمایش آنتی ژنیک در دست داشته باشند. به رغم اعلام ایجاد مراکز آزمایش در نزدیکی مرز، دولت انگلیس پیش بینی میکند، کاهش حجم کامیونها در بندر دوور چندین روز به طول میانجامد.