به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، سیدعلی نوروززاده گفت: ۱۴۰ حلقه چاه جذبی با دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان هزینه برای جلوگیری از نفوذ روانآبها و رفع آبگرفتگی معابر شهری و نیز اتحاذ تدابیر لازم برای سهولت تردد شهروندان هنگام بارندگی حفر شد.
وی از پایان مرحله اول طرح اصلاح نقاط سیلخیز و محل تجمع روانآبها خبر داد و افزود: با این اقدام، مردم شهری ایمن و کم خطر در مقابل سیلاب دارند و در بارندگیهای اخیر بافق با کمترین مشکل روبرو شد.
شهردار بافق حفر آبراهه ها، لایروبی و بهسازی نهرها و بازگشایی مسیرهای عبور آب در سطح شهر برای سرعت بخشی به خروج سیلاب، تهیه و آمادهسازی کیسههای شن برای جلوگیری از ورود روان آب به محل سکونت و کسبوکار مردم در مواقع بحرانی را از دیگر اقدامات در اجرای این طرح عنوان کرد.
این مسوول شهری با بیان اینکه با حفرچاههای یادشده از این پس از تجمع روان آبها در شهر جلوگیری میشود، اظهار کرد: همچنین ایجاد سه ایستگاه پمپاژ در شهر، مکش سیلاب و هدایت آبهای ناشی از بارندگی به مسیرهای مشخص، از دیگر اقدامات شهرداری برای جلوگیری از آبگرفتگی است.
نوروز زاده تصریح کرد: به همین منظور تجهیزات لازم و پیشرفته خریداریشد و با ساماندهی انبار حوادث، نیروهای شهرداری برای مقابله با وقوع سیل، خطر جاری شدن روان آب و جلوگیری از خسارت به شهروندان آمادگی دارند.
وی در ادامه لایروبی مسیر رودخانه (مسیل، فصلی) قدیم خیابان شهدا و حوضچههای شهری، احداث حوضچه جدید، تعمیر پمپهای مکنده و کفکش آب و آمادهسازی آنها برای مواقع ضروری، تهیه و تأمین ملزومات مقابله با وقوع حوادث سیل و برگزاری رزمایش آموزشی کارکنان ستاد بحران را از برنامههای در دست اقدام شهرداری بهمنظور کاهش خسارت ناشی از سیل به شهروندان برشمرد.
نوروز زاده به مسطح بودن شهر بافق اشاره کرد و از اتخاذ تمهیدات لازم برای ساماندهی روان آبها و سیلابهای احتمالی از جمله ساماندهی سه مسیل قدیمی شهر خبر داد و افزود: رودخانه اتفاقی معروف به میان ده در بلوار شهدا تا بلوار باقرآباد، رودخانه معروف به کرو و نیز مسیر روان آب بلوار مهدیه - کشاورز از جمله مهمترین مسیرهای دفع روان آبهاست که ساماندهی شد .