معاون حقوق بشر و بین الملل وزارت دادگستری:
اینترنت در کشور ما در فضایی کاملا ناامن در اختیار کودکان است
متاسفانه تا کنون در زمینه اینترنت در کشور ما برنامه ریزی نشده و فضایی کاملا ناامن در اختیار کسانی قرار میگیرد که قرار است آینده کشور را در دست گیرند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، همایش دو روزه مدرسه حقوق کودکان با هدف بررسی راه کارهای حمایت از کودکان در یزد برگزار شد. با حضور ۱۰۰۰ نفر از افراد مرتبط با کودکان به صورت مجازی برگزار شد.
در این همایش ۱۰۰۰ نفر از اندیشمندان، حقوق دانان، اساتید دانشگاه و نمایندگان سازمانهای مردم نهاد آخرین قوانین و دستاوردهای علمی و حقوقی در حمایت از حقوق کودکان، اطفال و نوجوانان به صورت مجازی ارائه کردند.
معاون حقوق بشر و بین الملل وزارت دادگستری در مراسم افتتاح این همایش با اشاره به پیشینه قانونی حمایت از حقوق کودکان در کشور گفت: شناخت و بررسی چالشهای پیش روی کودکان مهمترین هدف از برگزاری این همایش است.
عباسی از تهدیدات فضای مجازی به عنوان مهمترین چالش امروز کشور در حوزه کودکان یاد کرد وافزود: این تهدیدات متاسفانه در زمان کنونی که مدارس به صورت مجازی برگزار میشود دو چندان شده و باید در این زمینه کاری کرد.
وی با بیان اینکه اینترنت در بسیاری از کشورها امن و کنترل شده در اختیار کودکان قرار میگیرد افزود: متاسفانه تا کنون در این زمینه در کشور ما برنامه ریزی نشده و فضایی کاملا ناامن در اختیار کسانی قرار میگیرد که قرار است آینده کشور را در دست گیرند.
معاون وزیر دادگستری با اشاره به جایگاه مدرسه حقوق کودکان افزود: این مدرسه میتواند با ایجاد هماهنگی بین کنشگران عرصه حقوق کودکان راه کارهای مناسبی برای ایمن کردن فضای مجازی پیش روی دانش آموزان، معلمان، مدارس و مسئولان قرار دهد تا تهدیدات این فضا به حداقل برسد.
استاندار یزد هم در این همایش با اشاره به صبغه اسلامی - ایرانی مردم یزد گفت: مردم یزد در طول تاریخ نشان داده اند که هم به لحاظ اسلامی و هم به لحاظ فرهنگ ایرانی خود در حمایت از حقوق کودکان موفق عمل کرده اند.
طالبی برگزاری همایش مدرسه حقوق کودکان را گامی موثر در ارتقاء فرهنگ حمایت از کودکان، اطفال و نوجوانان دانست.