رئیس جمهور از نزدیکتر شدن دیدگاه دولت و مجلس در خصوص لایحه بودجه ۱۴۰۰ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، آقای روحانی در ادامه اظهاراتش در جلسه هیئت دولت گفت: دیروز جلسه خوبی با رئیس مجلس، رئیس کمیسیون تلفیق و برخی دیگر از اعضای همراه آنان درباره بودجه داشتیم که معاون اول رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه و تعدادی از وزرا نیز حضور داشتند و با مباحثی که داشتیم نظرات به هم نزدیکتر شد.
رئیس جمهور افزود: در این جلسه نظرات بسیار مشترکی داشتیم و در برخی موارد که محل گفتگو و پرسش بود به جمع بندی خوبی رسیدیم.
آقای روحانی ابراز امیدواری کرد: در کمیسیون تلفیق با حضور مسئولان سازمان برنامه و بودجه بتوانیم لایحه بودجه ۱۴۰۰ را در زمان مناسب با تصویب نمایندگان محترم مجلس دریافت و برای سال آینده برنامه ریزی کنیم.
رئیس جمهور با اشاره به ویژگیهای لایحه بودجه ۱۴۰۰ گفت: اصول و چارچوب بودجه به گونهای است که میتواند برای سال آینده رسیدگی بسیار خوبی برای قشرهای کم برخوردار داشته باشد.
آقای روحانی افزود: یکی از ویژگیهای این لایحه این است که برای حقوق بگیران، بازنشستگان و مستمری بگیران تا ۲۵ درصد افزایش پرداخت به آنان را پیش بینی کردیم.
رئیس جمهور، همسان سازی، کمک به کم درآمدها و اختصاص رقم قابل توجه برای مقابله با فقر مطلق را از دیگر ویژگیهای این لایحه برشمرد.
آقای روحانی همچنین گفت: صنعت نفت ما تحرک خوبی خواهد داشت که این در لایحه بودجه ۱۴۰۰ کاملا مشهود است و ما رقم تولید و صادرات نفت را متناسب با شرایط سال آینده پیش بینی کردیم که این تحرک بزرگی را در رشد اقتصادی ایجاد خواهد کرد و منابع لازم اعم از منابع ارزی و ریالی را تامین میکند.
رئیس جمهور افزود: ارزش پول ملی نیز در بودجه سال آینده مدنظر ما بوده که این حائز اهمیت است، زیرا سبب ثبات بیشتر اقتصادی در سال آینده میشود و با چابک سازی دولت، واگذاری سهام و توسعه بازارسرمایه میتوانیم به این هدف دست یابیم.
آقای روحانی گفت: بازار سرمایه، امسال نقش بسیار ارزشمندی در شادابی اقتصاد داشت البته طبیعت بورس این است که با فراز و نشیب همراه است تا به نقطه ثبات میرسد، اما در مجموع وقتی بورس را با پارسال مقایسه میکنیم معلوم است که چه حرکت و رشد خوبی داشت.
رئیس جمهور همچنین با اشاره به پیشرفتها در عرصه صنعت افزود: بیش از هزار و ۱۷۰ واحد صنعتی در ۹ ماه امسال تحرک یافت و واحدهای صنعتی راکد فعال شد.
آقای روحانی آمار واحدهای صنعتی فعال شده در سال ۹۸ را هزار و ۶۰۰ واحد اعلام و ابراز امیدواری کرد: در ماههای باقی مانده تا پایان سال بتوانیم رقم واحدهای صنعتی راکد را به حد پارسال برسانیم.