انار از میوههای خوشمزه و مفید است و فواید بسیاری برای سلامتی دارد و طعم ترش و شیرین آن میتواند با بسیاری از مواد اولیه ترکیب خوبی را بسازد.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سیما؛ انار از میوههای خوشمزه و مفید است و فواید بسیاری برای سلامتی دارد. هزاران دستورالعمل غذایی مختلف با انار وجود دارد، از جمله دسر انار. همچنین این میوه را میتوان به روشهای مختلفی در غذاها استفاده کرد. این امر از ویژگی انعطافپذیری این میوه سرچشمه میگیرد. طعم ترش و شیرین انار میتواند با بسیاری از مواد اولیه ترکیب خوبی را بسازد. انار را میتوان در دسرهای مختلفی یافت.
پاناکوتا انار
در تهیه این دسر از لبنیات استفاده نمیشود. به همین دلیل، برای برخی افراد جذابیتهای مضاعفی دارد.
مواد موردنیاز برای تهیه بخش پاناکوتا
۳۹۰ سیسی شیرنارگیل؛
۱ قاشق غذاخوری عسل.
نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل یا پودر وانیل؛
۱٫۵ قاشق چایخوری ژلاتین؛
۲ قاشق غذاخوری آب.
مواد موردنیاز برای تهیه ژله انار
یکچهارم فنجان آب داغ؛
۱٫۵ قاشق چایخوری ژلاتین.
نصف فنجان آب انار.
مقداری انار برای ریختن روی دسر.
طرز تهیه پاناکوتا انار
ابتدا در ظرف کوچکی آب و ژلاتین را ترکیب کنید. بگذارید ۵ دقیقه ژلاتین با آب ترکیب شود.
در یک تابه، روی شعله متوسط، شیرنارگیل و عسل را بریزید. آنها را تا حلشدن کامل هم بزنید. سپس حرارت را کم کنید. عصاره وانیل، ژلاتین و آب را افزوده و آنها را چند دقیقه هم بزنید تا ژلاتین حل بشود.
پاناکوتا را در ظرفی بریزید و حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
پس از خنکشدن پاناکوتا، ۱٫۵ قاشق چایخوری ژلاتین را در یکچهارم فنجان آب داغ بریزید و آن را هم بزنید. سپس آب انار را افزوده و بگذارید ۵ دقیقه خنک بشود.
ترکیب آب انار و ژلاتین را روی پاناکوتا بریزید و بگذارید ۲ ساعت دیگر در یخچال باقی بماند تا خنک بشود. پس از سفتشدن ژله، روی آن انار بریزید و دسرتان را سرو کنید.
پارفه وانیل و انار
پارفه وانیل و انار از دسرهای خوشمزه با انار است.
پارفه نوعی دسر سرد است که ریشه آن به کشور فرانسه برمیگردد. پارفه وانیل و انار دسری خوشمزه و ساده است.
مواد موردنیاز برای تهیه پارفه وانیل و انار
۲ پیمانه شیر کامل.
یکسوم پیمانه شکر.
نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل.
یکچهارم پیمانه نشاسته ذرت؛
۸۵ گرم پودر ژله توتفرنگی؛
۱ فنجان دانه انار.
خامه زدهشده برای تزیین (اختیاری).
طرز تهیه پارفه وانیل و انار
روی یک تابه، روی شعله متوسط، ۱٫۵ فنجان شیر، شکر و عصاره وانیل بریزید و بهخوبی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
سپس شیر را ۵ تا ۷ دقیقه حرارت دهید تا اطراف آن شروع به تولید حباب بکند.
در همین حین، نشاسته ذرت را با باقیمانده شیر ترکیب کنید و در تابه بریزید. آنها را هم بزنید.
به همزدن ادامه دهید تا حالت غلیظتری ایجاد بشود (حدود ۱٫۵ دقیقه).
مخلوط وانیلی را در ۸ فنجان (۱۱۰میلیلیتری) تقسیم بکنید.
بگذارید دسرتان ۳۰ دقیقه در یخچال خنک بشود.
آمادهسازی ژله
پودر ژله توتفرنگی را با یک فنجان آب جوش ترکیب کنید و سپس به آن یک فنجان آب سرد بیفزایید و آنها را بهخوبی ترکیب کنید.
سپس فنجانها را از یخچال خارج کنید و در هر فنجان ۲ قاشق انار بریزید.
سپس ژله را روی آنها بریزید و حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا ژله کاملا ببندد.
در نهایت، روی دسرتان خامه همزده بریزید و آن را میل بکنید.
سُربِی شاهتوت و انار
سربی نوعی دسر میوهای یخی است، بنابراین این دسر زمانی مناسب زمستان است که آن را در خانه گرمتان میل کنید. برای تهیه این دسر به دستگاه بستنیساز نیاز دارید.
مواد موردنیاز برای تهیه سربی شاهتوت و انار
۱ پیمانه شکر.
سهچهارم پیمانه آب؛
۵۲۰ گرم شاهتوت؛
۱٫۵ پیمانه آب انار.
طرز تهیه سربی شاهتوت و انار
ابتدا دستگاه بستنیسازتان را آماده بکنید.
شکر و آب را در یک تابه کوچک بریزید و روی حرارت متوسطِ رو به بالا بگذارید تا ترکیب شروع به تبخیرشدن بکند. حرارت را کم کنید و بگذارید ترکیبتان ۳ تا ۵ دقیقه در حالت نیمجوش باقی بماند تا به حالت غلیظتری برسد. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
سپس شاهتوت و آب انار را افزوده و آنها را در یک غذاساز بهطور کامل ترکیب بکنید.
ترکیبتان را در ظرفی بریزید و حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
سپس ترکیبتان را در دستگاه بستنیساز بریزید. پس از آمادهشدن، دسرتان را از دستگاه خارج کنید و ۳ تا ۴ ساعت در فریزر بگذارید تا کاملا سفت بشود.
دسر خامهای گلاب و انار
این دسر ظاهر جذاب و دلپذیری دارد. تهیه این دسر کار آسانی است و میتوانید آن را بهراحتی برای مهمانها و خانوادهتان آماده بکنید.
مواد موردنیاز برای تهیه دسر خامهای گلاب و انار
نصف پیمانه شیر؛
۱٫۵ پیمانه خامه؛
۱ قاشق غذاخوری گلاب؛
۴ عدد زرده تخممرغ.
یکچهارم پیمانه شکر قنادی؛
۱ تا ۲ قطره رنگ خوراکی صورتی.
مقداری دانه انار برای سرو.
طرز تهیه دسر خامهای گلاب و انار
ابتدا فر را به دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد برسانید.
خامه و شیر را در تابهای بریزید. شعله را روی متوسط قرار دهید و ۵ دقیقه آنها را هم بزنید تا گرم بشوند (اما نگذارید شروع به تولید بخار بکند).
تابه را از روی شعله بردارید و محتویاتش را با گلاب ترکیب کنید. آن را کنار بگذارید.
زرده تخممرغ و شکر را در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت بریزید و هم بزنید تا بهخوبی ترکیب بشوند.
ترکیب خامه گرم را روی تخممرغ بریزید و آنها را هم بزنید. باید حواستان باشد خامه را یکدفعه اضافه نکنید. سپس رنگ خوراکی را بیفزایید.
ترکیبتان را در ۵ یا ۶ فنجان یا ظرف مقاوم در برابر حرارت بریزید و در یک سینی فرِ عمیق بگذارید. در سینی مقداری آب بریزید، بهطوری که آب تا نیمی از سطح خارجی فنجانها بالا بیاید.
آنها را ۴۵ دقیقه بپزید. سینی را از فر دربیاورید. فنجانها را از سینی خارج کنید و در دمای اتاق بگذارید.
سپس دسر را حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید. در نهایت، روی دسرتان انار یا شکلات سفید رندهشده بریزید و آن را سرو بکنید.
برش شکلات همراه با انار و لیموترش
برش سکلات همراه با انار و لیموترش از دسرهای خوشمزه با انار است.
این دسر ساده را میتوان بهسرعت با مواد اولیۀ سادهای آماده کرد. این دسر فقط از ۴ ماده اولیه تشکیل شده است و در آن خبری از شکر نیست.
مواد موردنیاز برای تهیه برش شکلات همراه با انار و لیموترش
یکسوم پیمانه انار.
یکچهارم پیمانه کره کاکائو (رندهشده).
یکچهارم پیمانه پودر کاکائو.
نصف قاشق چایخوری پوست رندهشده لیموترش همراه با مقداری برای تزئین.
طرز تهیه برش شکلات همراه با انار و لیموترش
ابتدا دانههای انار را آماده بکنید.
آبِ در حال جوش را در کاسه یا تابهای ریخته و کره کاکائو را در آن بریزید تا کمکم آب بشود. باید آن را گاهی هم بزنید.
سپس پودر کاکائو و پوست لیموترش رندهشده را به ترکیبتان اضافه کنید و هم بزنید.
سپس ترکیب شکلات آبشده را در قالبهایی بریزید.
روی آن انار بریزید.
آنها را ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا آماده بشوند.