فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء: مرحله نخست ساختمان جدید بیمارستان شهدای تجریش قبل از موج چهارم شیوع بیماری کرونا تکمیل میشود.
وی گفت: در خود شهر تهران نیز به نسبت جمعیت مشکل و کمبود وجود دارد که در این خصوص توافق جامعی را برای ساخت ۱۹ هزار تخت بیمارستانی انجام داده ایم که از این تعداد در یک دوره سه ساله ۱۶۰ تخت در بیمارستان پوست رازی به بهره برداری رسید.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء افزود: اکنون نیز بیمارستان تجریش در دست تکمیل است هر چند که یک مقدار در بحث تامین مالی با مشکل مواجه شدیم، اما تلاش میکنیم در نخستین فرصت تکمیل شود.
وی گفت: در واقع پروژه بیمارستان شهدای تجریش مرحله بندی شده است که تلاش میکنیم مرحله نخست قبل از موج چهارم بیماری کرونا تکمیل شود و در اختیار کادر بیمارستان قرار بگیرد.