ششمین همایش تجلیل از برگزیدگان صنعت چاپ استان یزد به صورت مجازی برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جوادیانزاده در ششمین همایش تجلیل از برگزیدگان صنعت چاپ استان یزد گفت: امروز ۱۱۴ چاپخانه در استان یزد فعال است که از این تعداد ۳۴ چاپخانه در شهرستانها هستند و قدمت آن در استان یکصد سال است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد ادامه داد: ما معتقدیم که صنعت چاپ به عنوان صنعت سبز میتواند جایگزین بسیاری از صنایع آلاینده شود.
وی گفت: خوشبختانه الان با توجه به سرمایهگذاریها محصولات چاپی استان به بسیاری از استانهای دیگر و حتی کشورهای خارجی صادر میکنیم که نشان از گشوده شدن مرزهای جدید در این حوزه است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد افزود: درخواست و مطالبه ما ایجاد شهرک چاپ در استان است که همین امر میتواند چرخه چاپ کامل شود.
جوادیانزاده گفت: خدمات پس از چاپ نیز به عنوان درخواست دیگر ما است که باید ساماندهی شود و در این راستا نیز امیدواریم مساله صنعت چاپ در استان به عنوان مسائل اصلی قرار گیرد، زیرا میتواند امری مهم در راستای بهبود و تقویت صنعت چاپ باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد نیز گفت: چاپ و نشر دو وجه سرمایهگذاری ثابت و سرمایهگذاری در گردش دارد که چاپ و نشر در قسمت دوم ماندهاند و دلایل متفاوتی دارد که نمونه آن کهنه شدن تکنولوژی و نوسانات بازار است.
عظیمی در خصوص اهمیت تشکلهای صنفی در زمین چاپ در استان گفت: تشکیل اتحادیه ضوابطی دارد که در کنار آن میتوانیم، کانون و صنف و تشکل تشکیل داده و مطالبهگری کنیم که این امر نیازمند دلسرد نشدن است.
وی با اشاره به ایجاد شهرک چاپ و نشر در استان یزد افزود: برای گسترش صنعت چاپ باید زنجیرهها را بررسی کنیم و تمرکز داشته باشیم و اگر میخواهیم سرمایهگذاری کنیم، میتوانیم شهرک غیردولتی تعریف کرده و این کار را انجام دهیم و شهرک تخصصی چاپ و نشر یزد را تشکیل دهیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری یزد گفت: اگر بخواهیم یزد در این زمینه برند شود، باید شکل مناسبی برای آن انتخاب کرده و ساماندهی داشته باشیم، زیرا اگر در شکل مناسب قرار نگیرد از بین میرود.
در پایان این مراسم نیز برگزیدگان حوزه چاپ و نشر استان یزد معرفی شدند: کارگر برگزیده: زهرا زراعت و روح الله بیشه. مدیر برگزیده چاپخانه: امیررضا فرزاد، حسین مقصودینیا و سیدمرتضی موسویان.