رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان: میزان تولید سالیانه گوشت مرغ در استان یزد ۶۵ هزار تن است که به طور متوسط روزانه بیش از ۱۷۰ تن مرغ، تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، سید جمال سجادی پور گفت: از ابتدای ماه آذر بر اساس اطلاعات سامانه بازارگاه، مرغداران استان بین ۶۰ تا ۷۰ درصد تولیدات خود را با توجه به نهادههای دریافتی، تحویل داده اند.
وی افزود: این مبنا به طور میانگین روزانه بیش از ۱۰۰ تن مرغ جهت توزیع در بازار به قیمت مصوب ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان تحویل سازمان صمت میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: ظرفیتهای خوبی در استان به لحاظ تولید گوشت مرغ ایجاد شده است به گونهای که هم اکنون بیش از نیمی از گوشت مرغ تولیدی استان به استانهای دیگر صادر میشود.
سجادی پور ادامه داد: در حال حاضر به صورت هفتگی لیست واحدهای مرغداری که تولیدات آنها به مرحله کشتار میرسد جهت انجام تعهدات براساس نهادههای دریافتی آنالیز میشود تا با همکاری و همراهی مرغداران و تشکلهای مربوطه مشکلی در خصوص بازار مرغ استان و افزایش قیمت مصوب به وجود نیاید.