سنجد برای ترمیم شکستگی، ترک استخوان و پوکی استخوان بینظیر است، پودر هسته سنجد، غضروفساز بوده و برای ترمیم مفاصل و کمردرد میتوان آنرا با شیر میل کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، امروزه شیوع و گسترش پوکی استخوان و بیماریهایی مانند آرتروز بهویژه در زنان در بسیاری از کشورها رواج پیدا کرده و پوکی استخوان، چهارمین عامل مرگ و میر در جهان است و از هر 4 نفر بالای 25 سال، یک نفر مبتلا به آن هستند!
در طب سنتی ایرانی ـ اسلامی راهکارهای مختلف سادهای برای پیشگیری یا درمان این بیماریها وجود دارد .
از سنجد میتوان در درمان بسیاری از امراض استفاده کرد؛ مصرف سنجد، کلیهها را گرم و بواسیر را درمان میکند.
سنجد، عفونت ریه را خشک و آبآوری ششها را درمان میکند؛ کمبود ویتامین C بدن را رفع میکند.
سنجد خاصیت آنتیاکسیدانی بسیار قوی دارد و با ویتامین K به نبرد سموم معده و روده میرود.
سرشار از فیبر و منبع غنی از کلسیم است؛ برای همین خوردن آن به پیران و مادران شیرده توصیه میشود زیرا هم جلوی پوکی استخوان را میگیرد و هم دستگاه گوارش را تقویت میکند و هم سردردهای میگرنی را درمان میکند و هم نسیان و آلزایمر را کاهش میدهد و هم موجب تیزهوشی نوزاد شیرخوار میشود.
سنجد برای ترمیم شکستگی و ترک استخوان، بینظیر است و در درمان پوکی استخوان به عنوان چهارمین عامل مرگ و میر در جهان، اثرات معجزهآسایی دارد؛ میتوان گفت همه بیماران مبتلا به پوکی استخوان از سنجد، غافل بودهاند!در مکتب طبی ابن سینا، آسیاب شده سنجد با هسته آن درمان ساده، عالی و بیخطر برای آرتروز، روماتیسم و پوکی استخوان است.