کلانتری گفت: بیتوجهی به دستورالعملهای بهداشتی استان را در وضعیت قرمز قرارخواهد داد.
آقای کلانتری افزود: تلاش میکنیم وضعیت شیوع کرونا در استان به سمت زرد و سفید سوق داده شود و در این راه نیازمند همکاری و همیاری مردم و همه دستگاهها هستیم.
وی با اشاره به اینکه در وضعیت نارنجی کرونا قرا داریم، اضافه کرد: هر گونه لغزش و بیتوجهی نسبت به دستورالعملهای بهداشتی استان را در وضعیت قرمز قرار خواهد داد.
استاندار با بیان اینکه همه با رعایت اصول بهداشتی، پرهیز از شرکت در تجمعات و اجرای مصوبههای ستاد مقابله همت داشته باشیم ادامه داد: مراسمات تشییع در کهگیلویه و بویراحمد به دلیل رعایت نکردن دستور العملهای بهداشتی یکی از کانونهای مهم شیوع بیماری کرونا است که باید با فرهنگ سازی و برنامه ریزی این آسیبها را کاهش داد.
آقای کلانتری به برخی از طرحهای عمرانی در حوزه بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: در سالهای گذشته خدمات بسیار خوبی در حوزه بهداشت و درمان انجام شده که دو بیمارستان نرگسی گچساران و بیمارستان بهمئی تا پایان امسال تکمیل و به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی افزود: ساخت بیمارستان شهرستانهای لنده و چرام نیز در دست اجراست که تکمیل این دو مرکز نیز نیازمند توجه ویژه مسولان کشوری در خصوص تامین و تخصیص اعتبار است.
امام جمعه دهدشت هم با حساس خواندن شرایط کرونا گفت: هر خدمتی در این وضعیت جهاد فیسبیلالله است.
حجتالاسلام علی وحدانیفر رعایت اصول مراقبتی و دستورالعملهای مقابله با کرونا را الزام برای عموم دانست و افزود: هر گونه بیتوجهی به مصوبههای ستاد مقابله با کرونا و ضرر رساندن به یکدیگر حقالناس است.
وی ادامه داد: شلوغی جمعیت در بانکها یک تهدید است در حالی که میشود خدمات را به صورت الکترونیکی ارائه دهند و دفاتر پیشخوان از دیگر مراکزی هستند که به خاطر استعلام سهام عدالت مردم تجمع میکنند که نیاز است مسولان در این خصوص نظارتهای لازم را داشته باشند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هم از تسویه معوقات کادر درمان استان تا اول تیرماه ۹۹ خبر داد و گفت: مابقی معوقات تأمین اعتبار شده و به زودی پرداخت میشود.
دکتریردان پناه به وضعیت بیمارستان دهدشت در خدمات رسانی به بیماران کرونایی اشاره کرد و افزود: بیمارستان دهدشت با ۱۹۰تخت مصوب اما۲۰۴تخت فعال و ۳۱۵ نیروی پرستار دارد و خدمات مختلف درمانی و بهداشتی را به مردم شهرستانهای کهگیلویه، چرام و لنده ارائه میدهد که این بیمارستان در ایام کرونا با ۷۷ درصد بعد از بیمارستان شهید جلیل بیشترین ضریب اشغال تخت در استان را دارد.
وی با اشاره به کمبود مراکز درمانی در دهدشت گفت: عملیات احداث کلینیک تخصصی دولتی دهدشت از سال۹۴ آغاز شده و هنوز به بهره برداری نرسیده است.
یزدانپناه از خلع ید پیمانکار این پروژه درمانی خبر داد و ادامه داد: با تسریع در روند کار خدماتدهی به مردم مطلوب خواهد شد و تلاش میشود کار تکمیل این طرح بوسیله دانشگاه علوم پزشکی صورت گیرد و تا پایان سال این کلینیک به بهره برداری برسد و در اختیار مردم قرار گیرد.
فرماندار کهگیلویه هم در این جلسه عادی انگاری کرونا را مهمترین مشکل عنوان کرد و گفت: با وجود تعطیلی ۲۸ روزه، اما عادیانگاری کرونا خطر شعلهور شدن این ویروس را در شهرستان تشدید میکند و اگر به خوبی مراقبت نشود همه زحمات هدر خواهد رفت.
علیرضا اتابک افزود: تلاشها و زحمات بسیاری برای مهار وضعیت قرمز و رساندن به نارنجی صورت گرفته است که در ادامه همکاری مردم، کسبه، اصناف و همه مجموعهها برای کنترل وضعیت ضرورت دارد.
در پایان این جلسه از ۵ نفر از پرستاران بیمارستان امام خمینی به نمایندگی از ۳۱۵ پرستار این بیمارستان و از ۴ پزشک متخصص فعال در ایام کرونا تجلیل شد.